Apărători noroi universale

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Cum să alegeți clapele de noroi

Este imposibil să ne imaginăm o mașină fără clapete de noroi. Accesoriul îndeplinește nu numai o funcție practică, ci și decorativă. Protejează caroseria de daune și adaugă mai multă estetică mașinii. Mașina arată mai modernă. Cea mai mare cerere în rândul proprietarilor de mașini este de clapete universale originale de noroi, potrivite pentru orice mașină (există produse din cauciuc și plastic).

Caracteristici funcționale

Orice mașină trebuie să fie echipată cu clapete de noroi. Această regulă este specificată în regulile de circulație.

Pe baza metodei de instalare și a scopului, atașamentele diferă în funcție de tip. Întâlni:

  • clapete de nămol din față;
  • clapete de noroi din spate.

Apărătoarele de noroi din față universale sunt responsabile pentru protejarea fundului vehiculului de pietriș și alte resturi de drum solide care sări de pe anvelope. Acestea din urmă nu permit pietrelor, murdăriei și prafului să sară de pe roțile din spate - protejează mașinile care se mișcă în spate.

Merită să cumpărați clapete universale de noroi atât pentru propria siguranță, cât și pentru a proteja mașinile care urmează în spate (prezența clapelor de noroi va face călătoria confortabilă pentru toți șoferii).

Caracteristici de proiectare

În funcție de caracteristicile de proiectare, căptușelile arcurilor de roată sunt:

  • individuale (sunt potrivite pentru mașini de anumite mărci și modele);
  • universal (nu contează ce tip și model de transport pentru care sunt achiziționate).

În magazinul online Ddaudio veți vedea suprapuneri personalizate și multifuncționale.

Clapetele universale de noroi sunt cea mai bună alegere pentru acei proprietari ai acelor vehicule care au fost întrerupte. Iar comandarea pieselor de schimb și a componentelor originale pentru acestea este o sarcină dificilă și imposibilă. Împărțirea variațiilor universale este posibilă numai pe o bază - tipul corpului. Tampoanele universale mici pentru un sedan obișnuit nu sunt destinate instalării pe un crossover masiv (trebuie să achiziționați plăcuțe mari pentru ele) - dimensiunile mașinii sunt importante. Aceste suprapuneri au un design simplu și concis. Sunt echipate cu cel mai simplu design de montare.

Puteți cumpăra accesorii și componente originale auto atât la prețuri cu ridicata, cât și cu amănuntul. Livrarea se efectuează nu numai în Kiev, ci și în orice altă regiune a Ucrainei.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă