Carenaje roti

Apărătoarele sunt o protecție excelentă a corpului.

Fiecare proprietar de mașină vrea să aibă grijă de mașina sa. Trebuie înțeles că orice parte a mașinii are nevoie de calitate. Dar nu toată lumea știe despre importanța căptușelii de protecție pentru aripi.

Care este caracteristica.

Căptușeala pentru aripa (numită adesea dulapuri) este un element de protecție care este plasat pe arcadele mașinii. Un astfel de echipament este necesar dacă doriți să mențineți o stare bună a caroseriei mașinii. Apărătoarele de protecție pentru mașini sunt necesare pentru a proteja împotriva prafului sau zăpezii.

Utilizarea acestui accesoriu este indispensabilă dacă vehiculul a fost folosit mai mult de cinci ani. Mașinile mai noi au o protecție excelentă pentru aripi, dar se uzează în timp. Această piesă auto este un element foarte important al unei mașini dacă doriți ca metalul mașinii dvs. să servească mult timp.

Un alt plus pe care îl au căptușelile de trecere a roții este izolarea fonică. Pentru a crea izolare fonică, deasupra căptușelii aripii este instalată o anumită compoziție. Se instaleaza si un vibroplast care reduce numarul de vibratii. Acest lucru face ca mașina să fie practic silențioasă.

Soiuri.

Dacă luăm în considerare tipurile de căptușeală pentru aripi auto, acestea sunt împărțite în solide și lichide. Dulapurile lichide pentru căptușeală pentru aripi sunt aplicate direct pe arcadele mașinii. Comoditatea constă în faptul că sunt înșurubate pe mașină, cum ar fi, de exemplu, cele solide. Dar, în același timp, elementele lichide sunt schimbate mai des.

Dacă dulapurile lichide pentru mașini sunt doar din plastic, atunci cele solide sunt împărțite în mai multe tipuri:

  • Plastic.
  • Aluminiu.
  • Fabricat din fier zincat.

Astăzi, cele mai comune și populare sunt căptușelile din plastic pentru pasajele roții. Aluminiul și fierul nu sunt acum utilizate în mare parte.

Cum să alegi.

Atunci când alegeți ce căptușeală pentru aripi să cumpărați, este important să acordați atenție calității acestora. Pentru a face acest lucru, găsiți o companie care vă va oferi cele mai bune produse.

Atunci când alegeți o căptușeală pentru aripi, ar trebui să acordați atenție doi factori:

  • Material.
  • Forma.

Cele mai populare sunt căptușelile din poliester. Ele protejează perfect mașina și sunt ușor de reparat. Mai greu de reparat aripile din vată de sticlă la mașini. Forma lor va diferi în funcție de marca și echipamentul mașinii.

Compania noastră.

Digital Designs Ukraine este o companie care vinde accesorii auto în magazinul DDAUDIO. Compania noastră este reprezentantul oficial al unor astfel de producători din Turcia precum Carmos și OmsaLine & Meric.

Dacă scopul dvs. este să cumpărați aripi pentru mașină, atunci vă vom ajuta cu asta. În magazinul nostru este posibil să ridicați nu numai dulapuri din plastic, ci și apărătoare de noroi spate și față originale . Flapsurile de noroi sunt folosite pentru a proteja partea inferioară a mașinii de stropi, pietricele, praf și alte obiecte care se întâlnesc pe drum.

Alegând căptușeală din plastic pentru aripi pentru o mașină în magazinul nostru online DDaudio, puteți selecta cu ușurință un produs pentru o anumită mașină. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon afișat pe site în secțiunea de contacte. Specialiștii noștri vă vor ajuta cu plăcere să faceți o alegere și să vă răspundă la toate întrebările.

Plata si livrarea.

Puteți plăti bunurile prin card bancar. De asemenea, putem comanda bunuri cu plata prin ramburs sau posibilitatea de a prelua marfa pe credit.

Dacă prețul unei comenzi pentru aripi sau alte bunuri în magazinul nostru este mai mare de 3.000 de mii de grivne, atunci livrarea este gratuită.

Apărătoarele pot fi comandate nu numai în orașul Kiev, ci și în toată Ucraina.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă