Apărători noroi

Produse

De ce avem nevoie de apărători noroi?

Fiecare tehnician автолюбителю se știe ce rol important joacă de scuturi. Unii producători furnizează mașini fără ele, dar a instala acest accesoriu va trebui să, dacă vă pasă de siguranță de conducere. Cu timpul, fiecare masina are nevoie de o actualizare a datelor de elemente, și fără a cumpăra noi nu se poate face, deoarece plece la drum fără ele este interzisă.
De scuturi, de asemenea, numit un șorț pasajului roții, în afara sezonului nu permite murdăriei acumulate pe бортиках, iar în timpul iernii, ei salvează corpul de антигололедного de reactiv. Dacă aveți obosit de a privi la straturi de noroi, tot mai mare pe ușile și capota mașinii, este timpul pentru a cumpara scuturi. Este foarte eficient și sigur mod de a proteja caroseria si interiorul masinii. De asemenea, ele joacă un rol decorativ, fiind parte a tuning-ului auto. Aceste produse sunt disponibile în diferite design, care permite de a forma dorită aspectul masinii.

Soiuri. Aceste elemente sunt de două tipuri – față și spate:

 • Fata ,permit de a proteja partea de jos a mașinii de murdărie, apă, pietre și alte resturi, care este extrem de important, la urma urmei, pietre cu muchii ascuțite și pietriș pot deteriora partea de jos, iar contactul permanent cu apa duce la ржавлению. Nisip și pietriș pot apuca de un strat de vopsea și grund în partea de jos a mașinii, iar acest lucru, cu timpul, de asemenea, va duce la coroziune. Sunt de acord – mai bine în avans a instala șorțul aripii interioare, decât să se angajeze recuperare fabrică de acoperire.
 • Din spate protejează călătoresc în spatele mașinii de pietre și murdare de spray, care pleacă de sub roțile mașinii. Acestea protejează ceilalți șoferi și pasagerii lor de poluare parbriz, capabile de a reduce vizibilitatea și, astfel, provoca magnitudinea de situație. Vand scuturi înseamnă mult pentru a reduce frecvența de vizite de spălătorii.

În magazinul nostru sunt vândute cele mai diverse clape care prețul este destul de accesibil. Printre ei se lasă prinși ca modele concepute pentru anumite marci auto, cât și universale. Acestea sunt fabricate din diverse materiale, ceea ce are un impact direct asupra prețului produselor.

Proprietăți

Produse din cauciuc destul de elastic și low-cost, acestea sunt destinate pentru utilizare în timpul lunilor calde.
Plastic șorțul aripii interioare potrivite pentru temperaturi negative, este foarte durabil și utilizarea adecvată a nu servește de un an.
Cauciuc-produse din plastic sunt fabricate din materiale polimerice, ele sunt caracterizate prin rezistență la uzură și deteriorări mecanice, pot fi utilizate în condiții bruște de temperaturi extreme. Astfel de produse sunt mult mai durabilitate și fiabilitate decât de plastic, deoarece acestea sunt concepute pentru temperaturi de până la -40°C și nu se rup în mod accidental de check-out de pe bordură. În lunile de iarnă sunt rapid curățate de zăpadă simplu простукиванием.

Cum de a alege apărători noroi?

Pentru a alege opțiunea dorită, folosiți sistemul de căutare – selectați mai întâi marca auto, iar apoi un model specific. Când selectați trebuie să se conducă de performanta a produsului.
În magazinul nostru online de accesorii auto sunt prezentate ca universale și specializate apărători de pret care va va surprinde placut. Accesorii, confecționate, sub o anumita marca si model auto, vor fi perfect compatibile cu ea. Proprietarii auto majoritatea producătorilor vor putea cu ușurință să găsească dorite a produsului. La noi veți găsi o mare catalog de modele și de a fi capabil de a ridica rapid cea mai bună opțiune. Produsele noastre sunt atrași de prețurile accesibile, de calitate și fiabilitate. Toate produsele sunt sigur de testat, iar consultantii nostri cu bucurie te va ajuta în alegerea și răspunde la orice întrebări.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.