Apărători noroi

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Scopul protecțiilor împotriva stropirii

Apărătoarele de noroi sau șorțurile pentru pasajele roților sunt accesorii pentru mașini și camioane concepute pentru a îndeplini mai multe funcții simultan. În primul rând, pe vreme ploioasă și noroioasă, ele protejează partea inferioară a mașinii și partea laterală a acesteia de la baza ușilor de apă și murdărie care zboară de sub roți. În al doilea rând, clapele de noroi protejează mașina de efectele substanțelor chimice care sunt stropite pe autostrăzi în orașele mari și pe drumurile interurbane iarna. Forma apărătorilor de noroi, prin modificarea parametrilor aerodinamici din zona arcadelor, împiedică depunerea stropilor pe ușile laterale ale mașinii și de-a lungul fundului caroseriei.

În plus, apărătoarele de noroi servesc la protejarea corpului de așchii și alte daune mecanice care pot apărea ca rezultat al pietrișului fin care cade sub roți.

Accesoriile auto care sunt instalate pe zonele din față ale aripilor sunt împărțite în două grupe: parghii față și spate. Acestea din urmă garantează, printre altele, protecția împotriva pietrelor mici pentru o mașină care urmează de-a lungul autostrăzii imediat în spatele tău. Cu alte cuvinte, conducerea fără aripi de noroi din spate poate provoca o urgență, deoarece murdăria și pietrele vor cădea pe partea din față a mașinii vecinului, afectând vizibilitatea.

Caracteristici ale alegerii accesoriilor

Înainte de a cumpăra clapete de noroi, trebuie să decideți ce varietate este potrivită pentru modelul dvs. de mașină. În plus față de împărțirea în parghii față și spate, accesoriile sunt clasificate în funcție de compatibilitatea cu modelul de mașină și materialul de fabricație.

Apărătoarele universale sunt instalate pe vehiculele unui anumit grup (mașini, camioane). Accesoriile originale sunt realizate ținând cont de forma arcurilor unui anumit model de mașină. Comparativ cu cele universale, acestea sunt mai convenabile și mai bine atașate de corp.

În funcție de materialul utilizat în procesul tehnologic de producție, clapele de noroi de pe o mașină sunt împărțite în următoarele soiuri:

  • apărătoare de cauciuc;
  • sorturi din plastic;
  • Clapete de noroi auto din poliuretan și alte materiale compozite și termoplastice mai puțin frecvente.

Apărătoarele pentru mașini din cauciuc vulcanizat (pur și simplu cauciuc) sunt nepretențioase la întreținere și înlocuire. Flexibilitatea le permite să rămână intacte atunci când se confruntă cu obstacole. Un alt avantaj incontestabil al produselor din cauciuc este prețul accesibil al acestora. Trebuie avut în vedere că la temperaturi negative, șorțurile din cauciuc devin fragile, astfel încât pentru iarnă este mai bine să alegeți accesorii auto din plastic.

Apărătoarele automate din plastic sunt adesea furnizate standard pe un vehicul. Printre avantajele lor se numără rigiditatea, care le permite să îndeplinească funcții la viteze mari, precum și rezistența la temperaturi scăzute.

Șorțurile din poliuretan compozit au primit recent o chemare binemeritată. Achiziționarea lor este cea mai bună alegere dacă șoferul amator dorește să obțină raportul optim „flexibilitate-rigiditate”.

Cumpărarea accesoriilor auto din magazinul online Ddaudio

Cumpărați apărătoare originale la cel mai bun preț oferit de magazinul nostru online de produse pentru reglare automată.

Catalogul conține clapete de noroi, căptușeli ale pasajelor roților și alte accesorii pentru vehicule de următoarele mărci:

  • Audi;
  • Vad;
  • Fiat;
  • Lexus;
  • Mazda;
  • Mercedes etc.

Puteți comanda produse din sortimentul magazinului online cu livrare în Kiev și în alte orașe din Ucraina.

Puteți face o achiziție în câteva clicuri. Un sistem de filtrare convenabil va filtra mărfurile după marca vehiculului, modelul, categoria accesoriilor etc. într-o fracțiune de secundă.

Încredințați reglarea mașinii dvs. profesioniștilor Ddaudio și asigurați-vă că „calul de fier” va deveni nu doar un mijloc de transport banal, ci și o sursă de mândrie!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă