Apărătoare de noroi

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Scopul apărătoarelor de noroi

Flapsurile de noroi sau șorțurile de trecere a roții sunt accesorii pentru mașini și camioane concepute pentru a îndeplini mai multe funcții simultan. În primul rând, pe vreme ploioasă și nămoloasă, acestea protejează partea inferioară a mașinii și partea de jos a ușilor de apă și murdărie care zboară de sub roți. În al doilea rând, clapele de noroi protejează mașina de efectele substanțelor chimice, care sunt stropite pe drumurile din orașele mari și pe autostrăzile interurbane iarna. Forma apărătoarelor de noroi, modificând performanța aerodinamică în zona arcadelor, împiedică depunerea stropilor pe ușile laterale ale mașinii și de-a lungul fundului caroseriei.

În plus, apărătoarele de noroi servesc la protejarea caroseriei de așchii și alte daune mecanice care pot apărea din cauza pietrișului mic care pătrunde sub roți.

Accesoriile auto care sunt instalate pe zonele din față ale aripilor sunt împărțite în două grupe: apărătoare de noroi față și spate. Acestea din urmă garantează, printre altele, protecție împotriva pietrelor mici pentru mașina care urmează pista chiar în spatele tău. Cu alte cuvinte, conducerea fără apărătoare de noroi din spate poate provoca o urgență, deoarece murdăria și pietricele vor cădea pe partea din față a mașinii „vecinului”, înrăutățind vizibilitatea.

Caracteristici ale alegerii accesoriilor

Înainte de a cumpăra apărători de noroi, trebuie să decideți ce varietate este potrivită pentru modelul dvs. de mașină. Pe lângă împărțirea în apărătoare de noroi față și spate, accesoriile sunt clasificate în funcție de compatibilitatea cu modelul de mașină și materialul de fabricație.

Flapsurile universale de noroi sunt instalate pe vehiculele dintr-un anumit grup (mașini, camioane). Accesoriile originale sunt produse ținând cont de forma arcurilor unui anumit model de mașină. În comparație cu cele universale, acestea sunt mai convenabile și mai sigur atașate de corp.

În funcție de materialul utilizat în procesul de producție tehnologică, apărătoarele de noroi pentru mașini sunt împărțite în următoarele soiuri:

  • clapete de noroi din cauciuc;
  • șorțuri din plastic;
  • apărători de noroi pentru automobile din poliuretan, precum și alte compozite și termoplastice mai puțin obișnuite.

Apărătoarele de noroi ale mașinilor din cauciuc vulcanizat (pur și simplu cauciuc) sunt nepretențioase la întreținere și înlocuire. Flexibilitatea le permite să rămână intacte atunci când sunt în contact cu obstacole. Un alt avantaj incontestabil al produselor din cauciuc este prețul lor accesibil. În același timp, trebuie luat în considerare faptul că șorțurile din cauciuc devin casante la temperaturi scăzute, așa că pentru iarnă este mai bine să alegeți accesorii auto din plastic.

Apărătoarele de noroi din plastic pentru mașini sunt adesea furnizate standard pe un vehicul. Printre avantajele lor se numără rigiditatea, care le permite să îndeplinească funcții la viteze mari, precum și rezistența la temperaturi scăzute.

Șorțurile compozite din poliuretan au primit o vocație binemeritată în ultima perioadă. Achiziția lor este cea mai bună alegere dacă cumpărătorul unui automobilist amator dorește să obțină raportul optim „flexibilitate-rigiditate”.

Cumpărarea de accesorii auto în magazinul online Ddaudio

Cumpara aparatoare de noroi originale la cel mai bun pret ofertele magazinului nostru online de produse pentru autotuning.

Catalogul conține apărători de noroi, aripi și alte accesorii pentru vehicule de următoarele mărci:

  • Audi;
  • Vad;
  • Fiat;
  • Lexus;
  • Mazda;
  • Mercedes și alții

Puteți comanda produse din gama magazinului online cu livrare în Kiev și alte orașe ale Ucrainei.

Puteți face o achiziție în câteva clicuri. Un sistem de filtrare convenabil va filtra produsele după marca vehiculului, modelul, categoria de accesorii etc. într-o fracțiune de secundă.

Încredințează tuningul mașinii tale profesioniștilor Ddaudio și asigură-te că „calul tău de fier” va deveni nu doar un vehicul banal, ci și o sursă de mândrie!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă