Tuning Smart

Smart este cea mai mică marcă auto din punct de vedere al dimensiunilor. Primul model Smart a fost lansat în 1997. Mașina a fost dezvoltată de Micro Compact Car AG, unul dintre obiective a fost dezvoltarea unei mașini care să fie ideală pentru oraș și să fie economică.

Toate modelele Smart sunt echipate cu aproape același design și, prin urmare, putem spune cu încredere că orice proprietar al acestui brand, cel puțin o dată, s-a gândit cum să îmbunătățească aspectul mașinii sale și să o facă unică printre alte mașini.

Tuning unic Smart

Tuning Smart este o lucrare minuțioasă care necesită mult timp, dar plusul este că poți instala multe detalii singur. Magazinul nostru online oferă piese de calitate pentru Smart:

  • Husele pentru oglinzi, uși sau mânere sunt o protecție excelentă împotriva zgârieturilor și deteriorării și, de asemenea, adaugă eleganță și originalitate aspectului mașinii;
  • capacele vor proteja interiorul mașinii de poluare și o vor face mai confortabilă și unică;
  • suprapunerile panourilor diversifică designul interior și îl fac mai confortabil în timpul călătoriei;
  • duze de eșapament sunt fabricate din oțel inoxidabil și vor completa atractiv exteriorul mașinii;
  • covorașele din cauciuc vă vor ajuta să păstrați interiorul mașinii curat și ordonat.

Fără îndoială, orice proprietar de mașină s-a gândit să-și regleze mașina. Aceasta este o treabă interesantă, în urma căreia vă puteți distinge de fluxul general al aceluiași tip de mașini. Trebuie remarcat faptul că, pe lângă aspect, reglarea mașinii va contribui la îmbunătățirea nivelului de siguranță și fiabilitate.

Specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți piesele de reglare inteligente necesare care sunt potrivite pentru modelul dvs. de mașină. Vă puteți familiariza cu sortimentul de pe site accesând catalogul cu o fotografie.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă