Tuning Lincoln

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Faimoasa companie Lincoln a fost fondată în 1917. Astăzi Lincoln este o filială a Ford Motor, care produce mașini de lux. Mulți proprietari de mașini ale acestei mașini doresc să creeze un stil unic pentru mașină, precum și să o evidențieze din fluxul general.

Kituri de corp pentru Lincoln

Orice pasionat de mașini știe cât de important este să ai seturi de putere pentru un SUV. Kitul de alimentare vă permite să asigurați mașina în timpul unei coliziuni sau în condusul off-road, precum și să oferiți mașinii un aspect original și prădător.

Magazinul nostru online oferă următoarele piese de reglare pentru Lincoln:

  • pragurile laterale vor proteja părțile laterale ale corpului în timpul unei coliziuni și sunt, de asemenea, asistenți excelenți pentru pasageri și le vor permite să intre confortabil în mașină;
  • capacele barei de protecție față și spate vor oferi mașinii un aspect original, precum și vor sublinia liniile grațioase ale mașinii.

Pragurile laterale merită o atenție specială, care sunt atât un element al exteriorului, cât și o siguranță suplimentară pentru mașina Lincoln. Puteți instala chiar și pragurile laterale, pentru aceasta există locuri standard speciale în mașină în care este atașat pragul. În plus, trebuie remarcat faptul că pragurile laterale vor asigura mașina în caz de coliziune cu un obstacol solid.

Pe site puteți vedea gama pentru reglarea Lincoln și vizualizarea fotografiilor. Specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți piese de calitate potrivite pentru mașina dvs. și să creați un stil original. Reglarea Lincoln este în primul rând siguranță în timpul conducerii și, de asemenea, un bun plus dacă doriți să creați un design unic și să ieșiți din mulțime.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă