Tuning Lincoln

Produse

O companie de renume mondial Lincoln fondată în 1917. Până în prezent Lincoln este o divizie a companiei "Ford Motor", care produce automobile de clasa Lux. Mulți dintre proprietarii acestui vehicul doriți să creați un stil unic pentru auto, precum și de a evidenția din debitul total.

Kituri de corp pentru Lincoln

Orice automobilist știe cât de important este de a avea puterea de kituri de corp pentru un suv. Forța de kit vă permite să vă protejați mașina în timpul unei coliziuni sau de mers cu mașina de off-road, precum și de a da masina original și rapace aspect.

Magazinul nostru online ofera aceste detalii pentru tuning Lincoln:

 • praguri laterale обезопасят laterale ale corpului în timpul coliziunii, și, de asemenea, sunt excelente ajutoare pentru pasageri și pentru a permite să se așeze confortabil în mașină;
 • față și spate Protecțiee a barei de protecție va da masina aspectul original, și, de asemenea, va sublinia linia subțire auto.

O atenție deosebită merită praguri laterale, care sunt ca un element exterior, cât și mai multe de securitate pentru masina Lincoln. De a stabili praguri laterale pot fi chiar singur, pentru a face acest lucru într-o mașină, există speciale a stabilit locul în care se fixează un prag. În plus, este de remarcat faptul că praguri laterale обезопасят masina in caz de coliziune cu un obstacol solid.

Pe site-ul puteți face cunoștință cu gama de produse pentru tuning Lincoln și vizualiza fotografii. Specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți piese de calitate, care se potrivesc exact pentru masina ta și de a crea un stil original. Tuning Lincoln – este în primul rând de siguranță în timpul de mers cu mașina, și, de asemenea, un plus, dacă doriți să creați un design unic și să stea afară din debitul total.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.