Huse pentru scaune

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Pentru a crește competitivitatea produselor lor, producătorii de mașini depun toate eforturile pentru a minimiza costurile. Adesea, în acest scop, pentru tapițerie se folosesc materiale mai puțin costisitoare. Deci, proprietarul unei mașini noi trebuie să facă o alegere: să tragă salonul, să caute o altă ieșire sau să o lase așa cum este?

Vă oferim o modalitate simplă de a ieși din această situație - să cumpărați huse pentru scaune auto. În comparație cu transportul, această soluție nu va necesita costuri mari de timp și bani de la proprietarii de mașini. Iar rezultatul te va impresiona. Husele noastre sunt de înaltă calitate și se potrivesc exact.

Huse pentru scaune auto prezentare generală a pieței

SOYUZ-AUTO a intrat pe piața auto din Ucraina cu mai mult de 4 ani în urmă. Una dintre cele mai importante sarcini este cercetarea cererii pentru produsele noastre și funcționarea acestora. Prin urmare, alte țesături sunt utilizate pentru fabricare împreună cu piele. Desigur, produsele din piele artificială arată elegant, dar nu „respiră”. Pe drum, sunt incomode: în zilele de iarnă le este frig, în zilele de vară totul se lipeste.


Compania „SOYUZ-AUTO” oferă pelerine, în care sunt utilizate țesături auto de înaltă calitate de producție europeană în locurile de aterizare și pe spate. Ne pasă de confortul fiecăruia dintre clienții noștri.
Puteți actualiza decorul și interiorul unei mașini cu huse auto pentru scaunele șoferului și pasagerului. Aceasta este o modalitate excelentă de a proteja tapițeria, de a rezista mai mult și de a crea un sentiment de noutate și confort în cabină. Vă oferim să cumpărați pelerine într-o gamă largă de culori, ceea ce va permite celui mai exigent cunoscător al frumuseții și confortului să facă o alegere.

Caracteristicile coperților oferite

Potrivirea exactă a capacelor modelului este asigurată prin luarea măsurătorilor de la un anumit model de mașină și o tehnologie specială pentru fabricarea acestora. Pentru a obține țesături auto, producătorii folosesc materiale rezistente la uzură. De obicei, aceasta este utilizarea velurului natural moale, cu o grămadă groasă și jacquard neted, scump sau atractiv sau tapiserie. Ultimul tip de material cu fibre sintetice și organice are o țesătură complexă și se caracterizează printr-o absență completă a grămezii.

Produse din țesături auto și piele

  • se folosesc doar materiale originale europene;
  • piele de înaltă calitate este utilizată în spatele și părțile laterale ale spatelui (cu sau fără perforație);
  • îndepărtarea ușoară a petelor și a murdăriei cu un burete simplu umed.

Produse de tapiserie

  • puternic și durabil;
  • Usor de curatat;
  • după curățare, culorile sunt păstrate;
  • înlocuitor excelent pentru tapițeria din fabrică;
  • disponibil cu toate orificiile necesare pentru tetieră și locațiile airbagurilor;
  • spătarul scaunului din față cu încuietori blocabile peste buzunare.

Produsele de tapiserie sunt ideale pentru un interior frumos și confortabil într-o mașină.

Avantajele cumpărării capacelor auto

Tapițeria din fabrică dispare, îmbibată în sudoare, se murdărește de țigări și alimente. Dacă nu-ți pasă de starea interiorului, atunci după 3-5 ani mașina ta arată prost. Cea mai optimă soluție este actualizarea interiorului cu huse originale pentru scaune auto.

La realizarea produselor din țesătură din piele, se ține seama de fiecare caracteristică a scaunului auto. Sunt produse cu locuri pentru airbag-urile scaunelor, cu cotiere și tetiere necesare, cu încuietori în locurile buzunarelor din spatele spatelui. Există mai multe variante ale modelelor SoyuzAvto care utilizează inserții din piele și țesături auto. Ele diferă prin rezistență, rezistență la îngheț, reținerea culorii, durabilitate și permeabilitate la aer.

În magazinul nostru online puteți cumpăra huse pentru scaune auto de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Oferim servicii pentru instalarea și livrarea produselor în Kiev și Ucraina. La noi, mașina dvs. va rămâne curată și atractivă.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă