Авточехлы

Produse
Suzuki SX4 Авточехлы Premium
Numărul articolului: dd18767
4.7/5 Voturi: 10
782 RON
-
+
Sunt posibile diferite variant...
Sunt posibile diferite variante de culori. Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii

Lada Priora Авточехлы Premium
Numărul articolului: dd18786
4.36/5 Voturi: 11
782 RON
-
+
Sunt posibile diferite variant...
Sunt posibile diferite variante de culori. Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii

Авточехлы Geely CK-2
Numărul articolului: dd14305
4.5/5 Voturi: 10
782 RON
-
+
Sunt confectionate din gri эко...
Sunt confectionate din gri экокожи și țesături. Împodobite dublu cusaturi. Foarte puternice și durabile. Respinge noroiul, umezeala si praf. Nu se decoloreaza. Pret pentru kit de pe toate scaunele Джили SC. Sunt posibile diferite variante de culori. Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii

Авточехлы Geely LC Cross
Numărul articolului: dd14309
4.45/5 Voturi: 11
782 RON
-
+
Авточехлы cusute din țesături ...
Авточехлы cusute din țesături și экокожи. Gama de culori - negru, gri și alte opțiuni. Pret pentru kit de pe toate scaunele. Sunt posibile diferite variante de culori. Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea mai multe fotografii

Pentru creșterea competitivității produselor sale producătorii de automobile depun toate eforturile pentru a minimiza costurile. De multe ori în acest scop sunt utilizate mai puțin costisitoare materiale pentru tapițerie. Așa titularului de mașini noi au de a face o alegere: trage salon, în căutarea pentru o cale de ieșire sau lăsați așa cum este?

Noi oferim o modalitate ușoară de ieșire din această situație – de a cumpăra авточехлы. Comparativ cu перетяжкой această decizie nu va cere de la proprietarii de automobile mari de timp și bani. Iar rezultatul impresiona tine. Noastre modele de huse de înaltă calitate și сверхточной de plantare.

Privire de ansamblu a pieței de automobile huse

În ucraineană piata auto compania "ALIANȚA-AUTO" a venit de peste 4 ani în urmă. Una dintre cele mai importante sarcini – aceasta este cererea de cercetare pentru produsele noastre și de exploatare a acestora. De aceea pentru a face, împreună cu кожзамом sunt utilizate și alte țesuturi. Desigur articole din imitație de piele arata elegant, dar ei nu "respira". În drum spre ele inconfortabil: în zilele de iarnă de la ei trage la rece, de vară – toate se lipeste.


Compania "ALIANȚA-AUTO" oferă o pelerină, în cazul în care în locurile de plantare și spate sunt utilizate автоткани de înaltă calitate fabricate în europa. Ne pasa de confortul de fiecare nostru de cumpărător.
Upgrade decor și interior al mașinii poate fi авточехлами pe scaun pentru șofer și pasageri. Aceasta este o modalitate foarte bună de a proteja tapiteria, o mai lungă durată de utilizare și a obține o atmosferă de noutate și de confort în cabină. Oferim vand pelerine într-o gamă largă de culori, care va face alegerea celei mai требовательному orice cunoscator de scena de frumusețe și confort.

Caracteristici oferite de huse

Exact aterizare modele чехлам asigură scoaterea masurile cu un anumit model auto și tehnologia specială de a le face. Pentru a obține автотканей producătorii se bucură de изоностойкими durabile materiale. De obicei, aceasta este utilizarea de moale naturala, piele de caprioara, cu o grosime de un pui de somn și exterior atractiv, scump buna jacquard sau tapiserie. Ultimul tip de material sintetice și fibre organice are împletirea complexă și diferă de lipsa totală de scame.

Articole din автотканей și imitație de piele

 • sunt folosite numai originale europeni materiale;
 • din spate și pe părțile laterale ale spatelui este folosit de calitate кожзаменитель (cu perforații sau fără ea);
 • îndepărtarea ușoară a petelor și a murdăriei simplu cu un burete umed.

Гобеленовые produsului

 • puternice și durabile;
 • ușor de curățat;
 • după curățare sunt salvate de culoare;
 • un înlocuitor excelent fabrică de tapițerie;
 • vin cu toate necesare găuri pentru fixarea tetierelor, pe alocuri, sub airbag-uri, marcate Airbag;
 • spatar scaune față cu închidere cu clapă castele pe partea de sus buzunare.

Articole din tapiserie – acest lucru este ideal pentru a obține un frumos și confortabil interior în mașină.

Avantajele de a cumpara авточехлов

Fabrica de umplutură poarta departe, îmbibată cu sudoare, murdar de țigări și alimente. Dacă nu avea grijă de starea salonului, apoi, după 3-5 ani de dumneavoastră auto arata scruffy. Soluția cea mai optimă - pentru a actualiza interior cu ajutorul originale наакидок pe scaunul auto.

La fabricarea produselor din кожзама de țesut este luată în considerare fiecare caracteristică de auto scaune. Sunt eliberate din locurile de sub airbag-uri scaune, necesare cotiere si tetiere, cu замочками în locuri buzunare pe partea din spate a spatelui. Oferă mai multe opțiuni de modele СоюзАвто folosind insertii de piele și автотканей. Diferă durabilitate, rezistență ridicată la îngheț, menținerea culori, durabilitate și воздухопроницанием.

În magazinul nostru online puteți cumpăra авточехлы de înaltă calitate și la prețuri accesibile. Oferim servicii de instalare si livrare de produse de la Kiev și Ucraina. Cu noi masina ta se va menține curățenia și atractivitatea.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.