Tesatura huse pentru scaune

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Huse pentru scaune din țesătură

Capacele interioare sunt o componentă foarte importantă a mașinilor.

Avantaje ale husei din țesătură.

Materialul auto este adesea folosit pentru a crea huse auto. Este o țesătură special concepută pentru interiorul mașinilor. Acest tip de țesătură diferă între ele prin rezistență, compoziția materialului și aspect. Poate fi de foarte bună calitate și poartă, sau invers. Atunci când alegeți huse pentru scaune auto din stofă pentru scaune auto, este important să găsiți un magazin care să fie gata să garanteze calitatea sa.

O husă de scaun auto din material textil este o componentă importantă a unei mașini și are o serie de avantaje:

  • Protejați vehiculul de poluare.
  • Capacitatea de a transforma complet interiorul mașinii.
  • Capacele sunt respirabile, nu se supraîncălzesc la soare.
  • Destul de bugetar.

După cum puteți vedea din specificații, aceste cazuri sunt o valoare excelentă pentru bani.

Materiale și tipuri.

Dacă vă întrebați: „cum să alegeți huse pentru scaune auto?”, Atunci merită luate în considerare câteva caracteristici.

În primul rând, huse pentru scaune auto din material textil au material central și lateral. Țesutul central este mai dens decât țesutul lateral. Acest lucru este necesar, deoarece avariile cad mai des pe centrul scaunului auto. Nu puteți crea o copertă în întregime din firele părții centrale. Pentru că o astfel de copertă nu ar fi extensibilă și s-ar rupe rapid.

Al doilea element este materialul auto. Cu cât țesătura este mai naturală pentru a crea o husă de scaun auto, cu atât este mai bună capacul. În mod ideal, cantitatea de materiale sintetice din capac rămâne minimă.

Huse pentru scaune din țesătură pentru interiorul mașinii sunt împărțite în două tipuri:

  • Model. Calitate foarte înaltă, creată pentru un salon specific, arată scumpă, instalată de obicei pe mașinile premium.
  • Universal. Mai ieftin, poate fi instalat pe orice mașină, există culori diferite, foarte funcționale.

Magazin online DDaudio.

Magazinul online DDaudio este locul unde puteți cumpăra huse pentru scaune auto din material textil la un preț bun și de bună calitate. Alegerea și cumpărarea unei huse nu vor necesita mult timp și efort. Dacă sunteți interesat de întrebări, vă rugăm să ne contactați telefonic. Angajații noștri sunt profesioniști și vă vor oferi toate răspunsurile la întrebările dvs.

Magazinul nostru cooperează numai cu o companie de încredere pentru fabricarea accesoriilor auto. Reputația noastră este importantă pentru noi, deoarece suntem pe piața auto de mai bine de 15 ani.

Transport și plată

În magazinul nostru online din toată Ucraina este foarte ușor să comandați huse din material auto sau huse pentru hota . În plus, livrăm mărfuri către țările europene. Bunurile sunt plătite imediat sau la primirea bunurilor folosind ramburs.

Astfel de huse sunt o afacere pentru oricine dorește să păstreze aspectul îngrijit al interiorului mașinii sau să adauge varietate aspectului său. La urma urmei, capacele din țesătură pot schimba mașina dincolo de recunoaștere.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă