Tuning SsangYong

Marca SsangYong și-a început istoria în 1954. Practic, producția produce vehicule off-road: SUV-uri, pick-up-uri, camioane. Designul clasic al acestor mașini îi face pe mulți proprietari să se gândească la transformarea aspectului mașinii.

Reglarea pieselor SsangYong

În magazinul nostru online veți găsi o varietate de piese de reglare SsangYong de calitate. Trebuie remarcat faptul că reglarea nu este doar o schimbare a aspectului unei mașini, ci și o oportunitate de a crește nivelul de siguranță și fiabilitate în timp ce conduci deplasări off-road sau pe distanțe lungi.

Oferim următoarele accesorii pentru reglarea SsangYong:

  • pragurile ușilor protejează caroseria de zgârieturi și daune și, de asemenea, fac stilul mașinii original;
  • kenguryatniki și protecția frontală vor proteja în mod fiabil partea din față a mașinii în timp ce conduceți în afara terenului și, de asemenea, îi vor oferi mașinii un aspect prădător;
  • pragurile laterale vor ajuta să stați confortabil în cabină și să protejați părțile laterale ale mașinii în timpul unei coliziuni;
  • șinele de acoperiș vor economisi spațiu în portbagaj și cabină, perfecte pentru persoanele active implicate în sport;
  • covorașele din cauciuc vă vor ajuta să îndepărtați rapid și comod gunoiul din mașină;
  • capacele vor proteja interiorul de murdărie și, de asemenea, vor face interiorul mai confortabil în timpul conducerii.

Este demn de remarcat faptul că seturile de caroserie sunt un accesoriu important pentru o mașină, dacă călătoriți adesea în afara terenului, acestea vă vor proteja în mod fiabil pe dvs. și pe pasageri în timpul unei coliziuni. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de kituri de putere și alte piese de reglare pentru SsangYong, cu care vă puteți familiariza uitându-vă la catalog.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă