Faruri

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Farurile din față ale unei mașini sunt ca al doilea ochi. Nu poți merge noaptea sau în ceață fără ele, pentru că este aproape sinucidere. Farurile de lucru sunt o cerință a reglementărilor de circulație rutieră. Calitatea lor determină cât de confortabil vă veți simți în timp ce conduceți în condiții de vizibilitate slabă.

Farurile pentru mașini sunt, de asemenea, un element de design. Acestea atrag atenția și dau poftă, mai ales dacă acestea sunt optice lenticulare moderne cu lămpi cu LED-uri.

Fiecare vehicul are propria configurație a farurilor. Pentru a vă simplifica procesul de înlocuire, cumpărați doar un far care se potrivește cu marca mașinii. Acest lucru se face cu ușurință utilizând sistemul de selecție a componentelor de pe site-ul magazinului online DDaudio.

Este posibil să se îmbunătățească calitatea iluminării rutiere pe întuneric și, în același timp, să se acorde individualitate aspectului unei mașini, utilizând optica de reglare. Gama noastră include atât optică tradițională cu reflector, cât și optică cu lentile pentru lămpi xenon. Farurile cu elemente LED arată deosebit de impresionant. Ele se disting prin designul original și calitatea excelentă a strălucirii. Elementele LED au un nivel ridicat de flux luminos cu un consum redus de energie, ceea ce este deosebit de important pentru vehiculele electrice. Instalați faruri noi reglate și veți oferi iluminare rutieră de înaltă calitate, cu o apucătoare de umeri și fără trafic orbitor.

Cum să cumpărați faruri în Kiev

Pentru a cumpăra un far pentru mașina dvs., urmați câțiva pași simpli. În fereastra „tuning categories”, selectați secțiunea „optică” și subsecțiunea „faruri”. Apoi, indicați marca, anul de fabricație și, din lista de oferte, selectați și comandați modelul care corespunde cerințelor dvs. De exemplu, farurile Toyota LC 150 Prado sunt disponibile în mai multe versiuni, inclusiv optică cu lentile și LED. Diferențele în ceea ce privește designul și elementele emițătoare de lumină utilizate duc la prețuri diferite pentru produse.

Trimitem comenzi în toată Ucraina de către transportatori rutieri, imediat după primirea plății în contul nostru. Toate produsele prezentate pe site-ul nostru sunt în stoc, astfel încât livrarea este foarte rapidă.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă