Stopurile

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Luminile din spate ale mașinii

Luminile din spate ale mașinilor sunt aceeași parte obligatorie a opticii auto, precum și a farurilor . În anumite privințe, au un scop similar, dar există și diferențe semnificative. În primul rând, stopurile sunt o modalitate de a informa alți utilizatori ai drumului despre intențiile și acțiunile vehiculului care urmează. Prin intermediul lămpilor de frână, semnalizatoarelor și luminilor de parcare, îi informăm pe șoferii mașinilor care circulă în spatele nostru că frânăm sau întoarcem, indicăm prezența noastră pe drum.

Designul luminilor din spate depinde de modelul mașinii, dar trebuie incluse următoarele elemente:

  • semnalizator (portocaliu);
  • lumina de frână (roșie);
  • lumini laterale (în cea mai mare parte roșii).

La modelele mai scumpe, se utilizează un semnal invers suplimentar. Emite lumină albă și este conceput pentru a informa că vehiculul se mișcă înapoi, precum și pentru a ilumina carosabilul din spate. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când trebuie să vă întoarceți sau să faceți copii de rezervă în condiții de vizibilitate slabă și, de asemenea, atunci când utilizați o cameră cu vedere din spate.

Luminile din spate sunt vândute întotdeauna în perechi, pentru partea stângă și dreapta. Acest lucru se datorează caracteristicilor de proiectare, acestea nu pot fi schimbate. În plus, cu funcționarea prelungită a lămpilor, fluxul lor luminos scade. Este necesar să înlocuiți ambele elemente ușoare, astfel încât să strălucească cu aceeași putere.

Cum să cumpărați luminile din spate în Kiev?

Magazinul online DDaudio vă va ajuta să alegeți optica auto modernă pentru repararea sau reglarea mașinii. Gama noastră include faruri și stopuri pentru multe modele în diferite modele.

Lămpile de gheață sau lămpile de stop LED sunt solicitate datorită strălucirii lor excelente și a duratei de viață lungă. Acestea se disting prin consum redus de energie și design original. Cu ajutorul lor, vehiculul capătă trăsături de personalitate. LED-urile sunt plasate în interiorul carcasei pe o placă de circuit specială, ceea ce face posibilă simularea unui model geometric. Drept urmare, avem o mare varietate de modele de optică din spate.

Pentru a comanda un set de elemente optice cu livrare în Ucraina, trebuie să selectați marca vehiculului, anul de fabricație și categoria de tuning. Din sortimentul oferit alegeți ceea ce vi se potrivește și apăsați butonul „cumpărați”. Imediat după primirea plății (și se poate face în orice formă convenabilă pentru dvs.), trimitem bunurile pentru expediere. Toate produsele sunt în stoc, astfel încât să obțineți o optică optimizată în cel mai scurt timp posibil și la un preț favorabil. Bucură-te de alegerea ta!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă