Optica

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Marca / Model
Цена
от до RON
Închidere

Optică pentru auto

Optica auto nu este doar un mod de a personaliza designul prietenului tău de fier, ci și un mijloc de a îmbunătăți calitatea mișcării în condiții de vizibilitate slabă. În acest scop, acestea înlocuiesc optica auto cu una mai modernă și mai puțin consumatoare de energie. Aceeași procedură devine o necesitate vitală dacă, din orice motiv, elementele ușoare nu sunt în ordine.

Optica originală a mașinii este livrată într-un pachet cu numele mărcii mașinii, adică produs sub marca producătorului auto, care este responsabil pentru calitatea și durabilitatea acestuia. Toate celelalte tipuri sunt fabricate de întreprinderi sub propria marcă comercială, deși în ceea ce privește parametrii tehnici nu sunt în nici un fel inferioare originalului.

Atunci când alegeți optica auto, fiți ghidați de marca mașinii dvs. și de anul de fabricație. Producătorii produc faruri în strictă conformitate cu geometria amplasamentului, astfel încât să puteți înlocui rapid un element de iluminat deteriorat cu unul nou. În cazul în care doriți să îmbunătățiți echipamentul existent, este mai bine să contactați un atelier specializat.

Cum să cumperi optică pentru o mașină în Kiev

În magazinul online DDaudio veți găsi faruri, stopuri, garnituri iluminate, repetoare și lămpi de ceață pentru diferite modele. În funcție de designul și tipul lămpilor, există reflexe și lentile auto-optice. În primul tip, se utilizează surse de lumină cu halogen, în al doilea, xenon.

Becurile cu halogen sunt ieftine și sunt cele mai frecvente tipuri. Acestea dau o strălucire gălbuie, deoarece becul lămpii este umplut cu brom sau vapori de iod. Lămpile cu xenon sunt mai scumpe, interiorul lor este umplut cu gaz inert și oferă o lumină albă uniformă comparabilă cu lumina zilei. La aceeași putere a lămpii, xenonul are un flux luminos mult mai mare comparativ cu o lampă cu halogen. Ambele sunt concepute astfel încât fluxul de lumină să nu uimească mașinile care vin.

Cea mai modernă și mai scumpă optică auto funcționează cu LED-uri. Avantajul lor constă în consumul minim de energie, cu un flux luminos ridicat și o durată lungă de viață. Există, de asemenea, dezavantaje: dacă un element luminos eșuează, întregul far va trebui înlocuit, deoarece structural toate elementele LED sunt asamblate pe o singură placă și este imposibil să le înlocuiți bucată cu bucată. Dar, din punctul de vedere al iluminării drumurilor pe timp de noapte și al siguranței circulației, precum și al eficienței energetice ridicate, farurile cu LED au un avantaj incontestabil.

În catalogul magazinului nostru veți găsi toate opțiunile de mai sus. Avem optică pentru mașini de diferite mărci și ani de producție la cel mai bun preț din Ucraina. Catalogul nostru este foarte convenabil de utilizat: trebuie doar să indicați numele, anul emiterii și să selectați o categorie de bunuri.

Transportatorul este responsabil pentru livrarea comenzilor dvs., costul acesteia depinde de suma de achiziție și de distanță. Expediem cu promptitudine toate bunurile, deoarece totul se află în depozitele noastre.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă