Optica

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Optica pentru masini

Optica mașinii nu este doar o modalitate de a personaliza designul prietenului tău de fier, ci și un mijloc de a îmbunătăți calitatea mișcării în condiții de vizibilitate slabă. În acest scop, auto-optica este înlocuită cu una mai modernă și mai puțin consumatoare de energie. Aceeași procedură devine o necesitate vitală dacă, din orice motiv, elementele ușoare sunt defectuoase.

Optica originală de pe mașină este furnizată într-un pachet cu numele mărcii mașinii, adică. produs sub marca producătorului auto, care este responsabil pentru calitatea și durabilitatea acestuia. Toate celelalte tipuri sunt fabricate de întreprinderi sub propria marcă, deși din punct de vedere al parametrilor tehnici nu sunt în niciun fel inferioare celui original.

Atunci când alegeți optica auto, ghidați-vă după marca mașinii dvs. și anul de fabricație. Producătorii produc faruri în strictă conformitate cu geometria locului de instalare, astfel încât să puteți înlocui rapid un element de iluminat deteriorat cu unul nou. În cazul în care doriți să îmbunătățiți echipamentul existent, este mai bine să contactați un atelier specializat.

Cum să cumpărați optic pentru o mașină în Kiev

In sortimentul magazinului online DDaudio veti gasi faruri, stopuri, ornamente luminoase, semnalizatoare si lumini de ceata pentru diferite modele. În funcție de design și tipul lămpilor, există auto-optice reflexe și lentile. În prima formă se folosesc surse de lumină cu halogen, în a doua, cele cu xenon.

Lămpile cu halogen sunt ieftine, acesta este cel mai comun tip. Ele dau o strălucire de nuanță gălbuie, deoarece becul lămpii este umplut cu vapori de brom sau iod. Lămpile cu xenon sunt mai scumpe, interiorul lor este umplut cu un gaz inert și oferă o lumină albă uniformă, comparabilă cu lumina zilei. Cu aceeași putere, o lampă cu xenon are un flux luminos mult mai mare în comparație cu una cu halogen. Atât acestea, cât și altele sunt proiectate astfel încât fluxul luminos să nu orbească mașinile care se apropie.

Cea mai modernă și mai scumpă optică automată funcționează pe LED-uri. Avantajul lor constă în consumul minim de energie cu un flux luminos ridicat și o durată lungă de viață. Există, de asemenea, dezavantaje: dacă un element de lumină se defectează, întreg farul va trebui înlocuit, deoarece structural toate elementele LED sunt asamblate pe o singură placă și este imposibil să le înlocuiți individual. Dar în ceea ce privește iluminarea drumului pe timp de noapte și siguranța traficului, precum și eficiența energetică ridicată, farurile cu LED au un avantaj incontestabil.

În catalogul magazinului nostru veți găsi toate opțiunile de mai sus. Avem optice pentru mașini de diferite mărci și ani de fabricație la cel mai bun preț în Ucraina. Catalogul nostru este foarte convenabil de utilizat: indicați doar numele, anul emiterii și selectați categoria de mărfuri.

Transportatorul este responsabil pentru livrarea comenzilor dumneavoastră, costul acestuia depinde de valoarea achiziției și de distanță. Expediem rapid toate mărfurile, deoarece totul se află în depozitele noastre.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă