Tuning Alfa Romeo

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Fiecare pasionat de mașini dorește să ofere unei mașini un stil unic și sofisticat. Astăzi lumea tuningului este foarte imensă! Reglarea pentru un Alfa Romeo este în esență un mic stil care va oferi mașinii un aspect elegant. Poate fi: praguri sau panou, portbagaj sau bord. Datorită chiar modificărilor minore, proprietarul poate sublinia individualitatea mașinii.

Căptușeală pentru Alfa Romeo

Pragurile ușilor sunt unul dintre elementele principale din exteriorul mașinii. Ele vor conferi mașinii originalitate și unicitate. Pragurile Alfa Romeo sunt capabile să distingă o mașină de masa generală.

Caracteristici cheie ale pragurilor de ușă:

  • păstrează integritatea acoperirii pragurilor;
  • instalare ușoară, montată pe bandă dublă;
  • material de fabricație din oțel inoxidabil;
  • pret acceptabil.

În producția de căptușeli, se utilizează numai materiale de înaltă calitate - oțel inoxidabil, a cărui grosime este de 0,7 mm. Geometria produsului va facilita instalarea personală a căptușelii pe mașină. Puteți utiliza tampoanele în orice moment al anului.

Garnituri cromate pentru portbagajul mașinii - fabricate din material de înaltă calitate, care nu se teme de coroziune. De asemenea, este demn de remarcat faptul că nu lasă niciun fel de zgârieturi sau amprente pe ele. Acest accesoriu este foarte ușor de instalat, îl puteți manipula singur.

Aspectul elegant al tabloului de bord

Căptușeala bordului auto nu este doar un element decorativ, ci și unul foarte funcțional. Acest tip de reglare este foarte des utilizat pe Alfa Romeo. Datorită suprapunerilor, puteți îmbunătăți interiorul mașinii și o puteți face originală.

Suprapunerile sunt prezentate în următoarele culori:

  • aluminiu;
  • carbon;
  • lemn de culoare închisă;
  • titan.

Aici puteți alege un decor pentru mașina dvs. la cel mai atractiv preț, uitându-vă la fotografiile din catalog. Paleta de culori și o gamă largă de ornamente decorative ale căptușelilor din magazinul nostru online vor ajuta fiecare șofer să aleagă opțiunea de design necesară pentru produsul care va arăta estetic în interiorul mașinii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă