Tuning Alfa Romeo 147 2000-2010

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
4
Numărul articolului: 97UN091SP

Te rog selecteaza:

pret 153 RON
✅ În stoc
-
+
5
Numărul articolului: 0101091

Selectați:

pret 168 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-15 zile

Reglarea Alfa Romeo 147 este cel mai bun mod de a evidenția o mașină pe drumurile țării! Acesta este cel mai masiv hatchback al companiei, care are titlul de „Mașina anului” din Europa. Dinamic și, ca întotdeauna, frumos. Unul dintre modelele iconice ale concernului italian este bine cunoscut în studioul mondial de tuning. Probabil că niciun Alfa Romeo nu a încercat un astfel de număr de truse de caroserie, căptușeli și alte elemente de reglare automată. În ciuda perfecțiunii aspectului mașinii, există multe modalități de a o personaliza, de a o distinge de fluxul gri de trafic și de a sublinia gloriosul tren de victorii care se întinde în spatele emblemei de pe grila radiatorului.

Ce oferim pentru reglarea Alfa Romeo 147?

Experții DDaudio vă vor ajuta să găsiți accesorii care să corespundă cerințelor dvs. - atât estetice, cât și funcționale. Iluminați drumul târâtor cu lumină xenon sau strălucire pentru a proteja pragurile și marginea portbagajului de coroziune și purtați cu benzi cromate. Toate produsele sunt supuse reducerilor și garanției din fabrică. Cu accesorii ușor de instalat, dar atrăgătoare, puteți evidenția adevărata frumusețe a hatchback-ului italian.

Izolarea zgomotului - nu va fi de prisos pentru mașina dvs., în condițiile drumurilor „noastre”!

O condiție indispensabilă pentru reglarea Alfa Romeo 147 este izolarea fonică completă a mașinii. Acesta va oferi un confort suplimentar și va proteja împotriva coroziunii. Sunați consultanții noștri - și ei vă vor ajuta să alegeți un set complet - la urma urmei, magazinele noastre au cel mai mare sortiment de mărci mondiale!

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă