Tuning Dodge

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Dodge a fost fondată în 1900, la fel cum era înflorirea erei auto. Printre gama de modele a acestei companii se numără berlinele și SUV-urile, precum și mașinile sport.

Majoritatea mașinilor Dodge au un aspect energic și sofisticat, deci nu au nevoie de reglaje drastice. Dar orice pasionat de mașini vrea, fără îndoială, să sublinieze unicitatea mașinii.

Dodge piese de reglare

Dacă doriți să faceți o mașină diferită de altele din fluxul general, magazinul nostru online vă va ajuta să alegeți piese de tuning de înaltă calitate. Aici veți găsi piese de reglare precum:

  • Pervaze din oțel inoxidabil rezistente la coroziune. În plus față de funcția decorativă, pragurile vor proteja împotriva diferitelor daune.
  • Mânerele și capacele barei de protecție spate sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a vă proteja vehiculul de zgârieturi și alte tipuri de daune.
  • Garnitură de protecție cromată.
  • Platformele laterale sunt perfecte pentru vehiculele off-road și vor permite copiilor sau persoanelor în vârstă să intre confortabil într-o mașină înaltă. În plus, le puteți folosi pentru a curăța zăpada sau murdăria de pe pantofi.
  • Huse din piele ecologică vor proteja interiorul mașinii de poluare.
  • Jersee pentru șine de acoperiș.

Îmbunătățirea aspectului lui Dodge

Doriți să schimbați aspectul mașinii dvs. Dodge? Magazinul nostru online vă va ajuta nu numai să alegeți piesele necesare, ci vă va oferi și sfaturi profesionale de la specialiști. Pentru a vă familiariza cu sortimentul mai detaliat, puteți vizualiza catalogul cu fotografii și puteți selecta piesele de reglare necesare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă