Izolare fonica

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Цена
от до RON
Închidere
Produse
Auto izolare Ultimate Construct în asortiment
Numărul articolului: ulta1

Selectați grosimea materialului:

4.14/5 Voturi: 14
pret 31 RON
-
+
Izolarea vibrațiilor Amorti...
Izolarea vibrațiilor Amortizor de vibrații îmbrăcat în folie de polimer Ultimate Construct. Foaia (0,5 * 0,75 m) are o grosime de 1,7 mm, 2,3 mm și 3,0 mm. Cel mai bun material din segmentul său de preț
Vibroplast Ultimate Construct Block-4 3.5mm (75x50 cm)
Numărul articolului: ult-bl4
4.5/5 Voturi: 10
pret 70 RON
-
+
Confecționat pe bază de bit...
Confecționat pe bază de bitum modificat cu aditivi pentru elasticitate. Foaia autoadezivă are dimensiuni 0,5 * 0,75m, grosime - 3,44 mm, coeficient de absorbție - 0,45.
Absorbant de vibrații Ultimate Construct Block-3 3,0 mm (37x50 cm)
Numărul articolului: ult-bl3
4.45/5 Voturi: 11
La comanda
Absorbantul de vibrații est...
Absorbantul de vibrații este realizat pe bază de bitum și este echipat cu un strat adeziv de mastic de cauciuc. Materialul poate fi lipit practic fără încălzire pe cele mai dificile suprafețe. Foaie 0,37 * 0,5 m, grosime - 3,0 mm, KMP - 0,35
Placă absorbantă sonoră Ultimate Construct STRONG
Numărul articolului: 00117
4.6/5 Voturi: 10
La comanda
O placă fonoabsorbantă din...
O placă fonoabsorbantă din aluminiu ductil este utilizată ca scut termic sau pentru a umple găurile din deschiderile corpului. În ciuda ductilității sale, oferă o rigiditate ridicată după instalare.
Izolarea vibrațiilor Practik
Numărul articolului: pr13

:

3.94/5 Voturi: 18
pret 14 RON
-
+
Izolația prin vibrații este...
Izolația prin vibrații este creată pentru cei care fac izolarea fonică a mașinii cu propriile mâini. Este ușor de instalat pe zone neuniforme, are o aderență bună. Foaie - 0,5 * 0,75 m, grosime - 1,3 mm, 1,6 mm, 2,1 mm, 3,0 mm și 4,0 mm
Izolarea zgomotului Shumoff seria M
Numărul articolului: shm2

:

4.27/5 Voturi: 15
pret 12 RON
-
+
Material autoadeziv multist...
Material autoadeziv multistrat absorbant de vibrații, conceput pentru a reduce zgomotul suportat de structură al panourilor din metal și plastic. Recomandat pentru montare în locuri încărcate cu vibrații. Aplicație: caroserie, tunel, pasajele roților, scut motor, portbagaj.
Izolare Shumoff Big Vibration
Numărul articolului: 432423424

Selectați materialul:

4.17/5 Voturi: 6
La comanda
Analog complet normală M-se...
Analog complet normală M-serie, doar de dimensiuni majorate
Shumoff L Material amortizor de vibrații autoadeziv
Numărul articolului: shl2

Selectați materialul:

4.46/5 Voturi: 13
pret 15 RON
-
+
Material autoadeziv multist...
Material autoadeziv multistrat, foarte ușor, care absoarbe vibrațiile, conceput pentru a reduce zgomotul suportat de structură în panourile din metal și plastic. Aplicație: acoperiș, aripi, panouri de ușă, înveliș din plastic, bord.
Materiale Shumoff Mix
Numărul articolului: shmmf

Selectați materialul:

4.5/5 Voturi: 10
pret 25 RON
-
+
Cel mai bun material absorb...
Cel mai bun material absorbant de vibrații are cel mai mare factor de reducere a zgomotului. Material autoadeziv combinat multistrat pe bază de bitum de calitate specială. Aplicare: caroserie, tunel, pasajele roților, scut motor, podea portbagaj.
Seria Shumoff Jocker Material amortizor de vibrații autoadeziv
Numărul articolului: sh-jock1

Selectați materialul:

4.11/5 Voturi: 18
pret 18 RON
-
+
Shumoff Joker este un mater...
Shumoff Joker este un material absorbant de vibrații pe bază de mastic, cu rezistență crescută la coeziune și aderență puternică la suprafețele metalice și plastice. Producătorul a obținut performanțe ridicate prin introducerea componentelor și fibrelor care conțin carbon în compoziția de mastic. Printre materialele de amortizare a vibrațiilor, Shumoff Joker se remarcă prin imaginea sa originală pe suprafața foliei. Shumoff Joker este produs în grosimea de 2 mm și 2,7 mm.
Shumoff Ultra Materiale autoadezive de amortizare a vibrațiilor
Numărul articolului: sh-ultra20

Selectați materialul:

4.54/5 Voturi: 13
pret 16 RON
-
+
Un produs inovator pe piața...
Un produs inovator pe piața izolației fonice, cu aderență crescută la oțel și aluminiu. În ceea ce privește eficiența, depășește semnificativ produsele obișnuite, rezultatul Noise off Ultra 2,7 mm este egal cu Noise off M4 (2 mm este egal cu M3). Acest lucru vă permite să obțineți rezultate ridicate, cu o greutate și o grosime mai reduse. De asemenea, avantajul este capacitatea de a monta materialul la temperaturi de la 5 ° C. Aplicație: acoperișuri, uși, aripi, pasaje de roți din partea străzii, unde este necesară o aderență ridicată. .
Materiale Shumoff Prof
Numărul articolului: sрproff

Selectați materialul:

4.22/5 Voturi: 9
pret 18 RON
-
+
Un produs nou, de neegalat,...
Un produs nou, de neegalat, bazat pe o compoziție de bitum termorezistent. După întărire, câștigă o rezistență mai mare, ceea ce crește semnificativ rigiditatea structurii. Aplicație: panouri de ușă, panou de montare a ușii, fund, scut motor, arcade, tunel, în unele cazuri acoperiș.
Strat Shumoff (37x27cm)
Numărul articolului: shlayer
4.45/5 Voturi: 11
pret 10 RON
-
+
Polimer mastic foarte umplu...
Polimer mastic foarte umplut, cu aderență permanentă. Proiectat pentru montarea diferitelor materiale între ele și pe suprafețe metalice și plastice. Posedă proprietăți anticorozive și de protecție (reale pe arcurile roților din exterior).
Izolatie fonica auto Ultimate Construct fara folie (75x50cm)
Numărul articolului: ultb2

Selectați grosimea materialului:

4.56/5 Voturi: 16
pret 32 RON
-
+
Izolarea vibrațiilor Amorti...
Izolarea vibrațiilor Amortizor de vibrații bituminos Ultimate Construct. Foaia (0,5 * 0,75 m) are o grosime de 2,0 mm, 3,5 mm. Cel mai bun material din segmentul său de preț
Baza de izolare a vibrațiilor cu folie (75x47cm)
Numărul articolului: base1

Selectați grosimea:

4.21/5 Voturi: 34
pret 14 RON
-
+
Material modern de amortiza...
Material modern de amortizare conceput pentru a fi utilizat ca strat de absorbție a vibrațiilor în vehicule, mașini agricole și alte obiecte cu cerințe de reducere a zgomotului și vibrațiilor.
Shumoff P4 termoizolant, izolat fonic (75 x 56cm)
Numărul articolului: shmp4s
4.18/5 Voturi: 11
pret 26 RON
-
+
Material de izolare fonică...
Material de izolare fonică și termică. Material pe bază de spumă de polietilenă cu strat adeziv.Produsul este rezistent la ulei și neinflamabil, nu emite toxine.
Shumoff P8 termoizolant, izolat fonic (75 x 56cm)
Numărul articolului: shmp8s
3.91/5 Voturi: 11
pret 38 RON
-
+
Material de izolare fonică...
Material de izolare fonică și termică. Material pe bază de spumă de polietilenă cu strat adeziv.Produsul este rezistent la ulei și neinflamabil, nu emite toxine.
Izolație termică Practik Soft 6mm GREY 0.75*0.5 m (50 cm la 75 cm)
Numărul articolului: ult-soft6
4.83/5 Voturi: 12
pret 35 RON
-
+
Prețul este indicat pentru...
Prețul este indicat pentru o foaie tăiată de 0,5 * 0,75 metri. Materialul este fabricat din cauciuc spumat, nu emite toxine și mirosuri în aer, este folosit pentru tratarea podelei, portbagajului, acoperișului, compartimentului motorului.
Zgomot de izolare termica Ultimate Soft 3mm (50cm la 75cm)
Numărul articolului: ult-soft3
4.2/5 Voturi: 15
pret 31 RON
-
+
Izolația termică împotriva...
Izolația termică împotriva zgomotului este realizată cu utilizarea cauciucului spumant îmbunătățit și are calitățile unui izolator de căldură și zgomot și a unui amortizor de vibrații. Materialul este plastic, nu arde (poate fi folosit pentru compartimentul motorului), nu se fisurează. Pretul este indicat pe foaie.
Zgomot și izolație termică Shumoff Comfort 3mm (100cm x 75cm)
Numărul articolului: shcomf3
4.5/5 Voturi: 12
pret 99 RON
-
+
Materialul izolator fonic ș...
Materialul izolator fonic și termic pe bază de cauciuc spumat, are proprietăți de amortizare și absorbție a sunetului, are o plasticitate ridicată, care este convenabil pentru așezare. Produsul este rezistent la ulei și neinflamabil, nu emite toxine atunci când este încălzit la 150 ° C, ceea ce permite utilizarea acestuia pe toate suprafețele caroseriei mașinii și în compartimentul motorului.
Zgomot de izolare termica Practik Soft 10mm (50cm la 75cm)
Numărul articolului: ult-soft10
4.25/5 Voturi: 12
pret 52 RON
-
+
Izolare masina este fabrica...
Izolare masina este fabricat din spuma de cauciuc (nu se aprinde, nu petele de pe steam, nu este toxic). Pretul este pentru o foaie de 0.5*0.75 m (grosime - 10 mm). Poate fi folosit pentru a izola orice piese de caroserie si interior.

Izolarea fonică a mașinii este elementul principal al confortului și liniștii. Din moment ce drumurile noastre „nu chiar europene” își doresc tot ce este mai bun, îi sfătuim pe toți proprietarii de mașini să o facă pentru favoritele lor de fier

Cum funcționează izolarea fonică într-o mașină

Să spunem pe scurt despre tipurile de materiale care trebuie utilizate în mașină:

  • Absorbatoarele de vibrații sunt materiale bituminoase, de mastic (sau sandwich)! Practic este o compoziție de bitum (rășină neagră) și folie de aluminiu! Materialul este lipit de metal - amortizează vibrațiile, zgomotele de joasă frecvență (zgomot de pavaj, zumzet al anvelopelor ...), izolator fonic, izolator termic. Vine în diferite grosimi și calități.
  • Absorbanții sunt materiale de tip „cauciuc spumos”, dar cu utilizarea celor mai noi tehnologii. Absorb zgomotele din diferite surse - scârțâituri, cod ...
  • Zgomotul, izolatoarele de căldură sunt materiale „moi” ale ultimelor tehnologii. Sunt folosite pentru izolarea zgomotului extern, izolatori termici excelenți (păstrați cald iarna, răcori vara). Există diferite grosimi și configurații diferite (cu sau fără folie)

Ce fel de material izolant fonic să folosiți într-o mașină?

Dacă decideți să faceți izolare fonică cu propriile mâini, atunci trebuie să utilizați astfel de materiale;

  • Izolarea vibrațiilor - lipită de partea metalică pentru a elimina vibrațiile metalului, care la rândul său emite un zumzet neplăcut și zgomot în mașină. Înainte de lipire, degresați suprafața și încălziți ușor materialul cu un uscător de păr. Îndepărtează zgomotul structural și de joasă frecvență (zumzet al roților, suspensiei, pavajelor ...)
  • Izolație fonică - materialele moi sunt realizate din cauciuc spumos sau polietilenă. Folosit peste material vibrant. Principiul de funcționare - elimină zgomotul aerian de frecvență medie (voci, sunete, semnal). În plus, menține temperatura bine (este vară rece, iarnă caldă)
  • Supresorul de zgomot este un material moale care seamănă cu structura cauciucului spumant. Are o structură similară - ca o grămadă. Folosit ca material de etanșare. De asemenea, lipesc îmbinările din plastic sau metal pentru a evita scârțâiturile suplimentare.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.