Izolare fonica

Produse
Ultimate Carpet Standart (grafit, latime 100cm)
Numărul articolului: dd67314
4.56/5 Voturi: 9
18 RON
-
+
Arte și meserii-облицовочный a...
Arte și meserii-облицовочный autoadeziv material pe baza de нетканного pânzei.Звукопрозрачный material bine este de a lua forma și se aplică pe orice suprafață, ușor de tras. Dreptul de montare tesatura asigură invizibilitatea articulațiilor.

Vibro izolare Base cu folie (75х47см)
Numărul articolului: base1

Selectați grosimea:

4.33/5 Voturi: 12
11 RON
-
+
Modern демпфирующий material, ...
Modern демпфирующий material, destinat utilizării în calitate de вибропоглощающего de acoperire în mijloacele de transport, utilajele agricole și alte obiecte cu cerințele de reducere a zgomotului și a vibrațiilor.

Vibro izolare Practik
Numărul articolului: pr13

Selectați grosimea:

4/5 Voturi: 14
13 RON
-
+
Vibro izolare creat pentru cei...
Vibro izolare creat pentru cei care au de a face izolare fonica auto cu propriile mâini .Ușor de instalat pe accidentate terenuri, are o buna aderenta. Foaie de lucru - 0.5*0.75 m, are o grosime de 1.3 mm, 1.6 mm, 2,1 mm, 3.0 mm, 4.0 mm

Etansare material Sound Absorber 5mm (75 cm la 100 cm)
Numărul articolului: ult-abs5
5/5 Voturi: 5
64 RON
-
+
Ultimate Sound Absorber - un n...
Ultimate Sound Absorber - un nou etansare si звукопоглощающий material. Reprezintă modificat impregnate elastic spumă poliuretanică cu un strat lipicios, protejat антиадгезионной garnitura. Rezistent la apa material rezistent, cu rezistenta mare la uv. Este ductil, ușor de deformat și ia original sau starea intermediară. În impregnarea lipsește guler componentă, care elimină mirosurile, pentru a asigura stabilitatea materialului la temperaturi ridicate, puritatea placari interioare. Datorită gamei largi de absorbție de sunet de frecvență este utilizat pe scară largă în calitate de звукопоглощающего strat.

Ultimate Carpet Standart (grafit, latime 140cm)
Numărul articolului: dd67310
4.25/5 Voturi: 8
22 RON
-
+
Arte și meserii-облицовочный a...
Arte și meserii-облицовочный autoadeziv material pe baza de нетканного pânzei.Звукопрозрачный material bine este de a lua forma și se aplică pe orice suprafață, ușor de tras. Dreptul de montare tesatura asigură invizibilitatea articulațiilor.

Auto izolare Ultimate Construct în asortiment
Numărul articolului: ulta1

Selectați grosimea materialului:

4.3/5 Voturi: 10
27 RON
-
+
Vibrații Ultimate Construct по...
Vibrații Ultimate Construct полимеркаучуковый фольгированный вибродемпфер. O foaie de (0.5*0.75 m) are o grosime de 1.7 mm, 2.3 mm si 3.0 mm cel mai Bun material în segmentul de preț

Ultimate Carpet Standard (gri, latime 140cm)
Numărul articolului: dd67311
4.78/5 Voturi: 9
22 RON
-
+
Arte și meserii-облицовочный a...
Arte și meserii-облицовочный autoadeziv material pe baza de нетканного pânzei.Звукопрозрачный material bine este de a lua forma și se aplică pe orice suprafață, ușor de tras. Dreptul de montare tesatura asigură invizibilitatea articulațiilor.

Izolare auto - este un element principal de confort și liniște. Așa cum noștri "nu sunt destul europene" de drum, doresc să cel mai bun, îi sfătuim pe toți proprietarii auto, face acest lucru pentru fier favorite

Cum funcționează izolare auto

Pe scurt раскажем despre tipurile de materiale de care aveți nevoie pentru a utiliza auto:

 • Вибропоглотители este bituminoase, мастичные (sau бутербродные) materiale! Aceasta este, în principal compoziția de bitum (negru rășină) și folie de aluminiu! Lipește materialul de pe metal – amortizează vibrațiile, zgomotul de joasa frecventa (zgomot de pietre de pavaj, zumzet de anvelope...), звукоизолятор, termoizolator. Este de diferite grosimi și de calitate.
 • Шумопоглотители este un material de tip "spuma de cauciuc", dar cu cea mai recentă tehnologie. Absorb zgomotele diferite surse – de scârțâit, cod...
 • Zgomot, -теплоизоляторы este "moale" materiale de cele mai noi tehnologii. Se aplică pentru izolare împotriva zgomotului exterior excelente теплоизоляторы (iarna держут caldura, vara răcoare). Vin în diferite grosimi si diferite seturi complete (cu folie sau fara)

Ce шумоизоляционный material folosi la auto?

Dacă v-ați decis pentru a face izolare fonica cu mâinile lor, aveți nevoie pentru a utiliza astfel de materiale;

 • Vibrații – lipită pe o parte, pentru a elimina vibrațiile de metal, care очередьиздает în auto respiratia glasuri și zgomot. Înainte de поклейкой degresați suprafața și materialul ușor încălzit uscător de păr. Elimină structurale și de joasă frecvență de zgomot (huruit de roți, suspensie, pavele...)
 • Izolare fonica – materiale moi sunt fabricate din spumă de cauciuc sau полиэтелиена. Este folosit pe partea de sus a виброматериала. Principiu de funcționare - elimină aer среднечастотный zgomot (voce, sunete, sunet). În plus, ține bine de temperatura (vara se păstrează răcoare, iarna - cald)
 • Шумопоглитель – un material moale, structura seamănă cu spuma poliuretanica. Este o structură asemănătoare - la gramada. Este folosit ca material de etanșare. La fel el lipit de articulații plastic sau de metal, pentru a evita alte sunete

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.