Izolare fonica

Produse
Shumoff Bass tabla de Aluminiu
Numărul articolului: shbass
4.45/5 Voturi: 11
66 RON
-
+
Grosimea de 400 de microni. Es...
Grosimea de 400 de microni. Este folosit pentru a sigila orificiile de acces

De căldură, izolare Fonică Шумофф П4 (75 x 56см)
Numărul articolului: shmp4s
4.5/5 Voturi: 6
23 RON
-
+
Sunet-material izolant. Materi...
Sunet-material izolant. Material pe bază de spumă de polietilenă cu клеящим strat.Produs de saponificare și nu este inflamabil, nu emite toxine.

De căldură, izolare Fonică Шумофф П8 (75 x 56см)
Numărul articolului: shmp8s
3.91/5 Voturi: 11
34 RON
-
+
Sunet-material izolant. Materi...
Sunet-material izolant. Material pe bază de spumă de polietilenă cu клеящим strat.Produs de saponificare și nu este inflamabil, nu emite toxine.

Numărul articolului: shg7
4.13/5 Voturi: 8
99 RON
-
+
Шумофф Герметон A7 - etansare ...
Шумофф Герметон A7 - etansare material pe baza de spuma poliuretanica (PUF), îmbunătățește caracteristicile acustice auto. Se livrează în role cu dimensiunea de 1*0.75 m și grosimea 7мм. De proprietățile de 10 ori mai eficient spuma. SCURTCIRCUIT - 95%.

Numărul articolului: shg15
4.43/5 Voturi: 14
146 RON
-
+
Шумофф Герметон Iar 15 este fa...
Шумофф Герметон Iar 15 este fabricat pe baza de spuma poliuretanica formă de piramidă pentru a îmbunătăți acustica auto. Este cu izolatie si шумопоглотителем în același timp. Disponibil in role de 1*0.75 metri și are o grosime de 15 mm (absorbția sunetului - de până la 95%).

Антискрип Шумофф Герметон A30 (75 cm la 100 cm)
Numărul articolului: shg30
4.23/5 Voturi: 13
243 RON
-
+
шумопоглощающий și de etansare...
шумопоглощающий și de etansare material pe baza unor пенополиуретанов. Are o rama de suprafață, care crește foarte mult eficient zona și permite o mult mai bine de a absorbi și de a disipa zgomot într-o gamă largă de frecvențe. Astfel de materiale sunt utilizate la echipamente de înregistrare a sunetului de studio. Se aplică pentru a obține maximum de rezultat de înaltă calitate a sunetului atunci când instalați acustica.. mod de Utilizare: acoperis, usi hărți, panouri, panouri de interior

Izolare auto - este un element principal de confort și liniște. Așa cum noștri "nu sunt destul europene" de drum, doresc să cel mai bun, îi sfătuim pe toți proprietarii auto, face acest lucru pentru fier favorite

Cum funcționează izolare auto

Pe scurt раскажем despre tipurile de materiale de care aveți nevoie pentru a utiliza auto:

  • Вибропоглотители este bituminoase, мастичные (sau бутербродные) materiale! Aceasta este, în principal compoziția de bitum (negru rășină) și folie de aluminiu! Lipește materialul de pe metal – amortizează vibrațiile, zgomotul de joasa frecventa (zgomot de pietre de pavaj, zumzet de anvelope...), звукоизолятор, termoizolator. Este de diferite grosimi și de calitate.
  • Шумопоглотители este un material de tip "spuma de cauciuc", dar cu cea mai recentă tehnologie. Absorb zgomotele diferite surse – de scârțâit, cod...
  • Zgomot, -теплоизоляторы este "moale" materiale de cele mai noi tehnologii. Se aplică pentru izolare împotriva zgomotului exterior excelente теплоизоляторы (iarna держут caldura, vara răcoare). Vin în diferite grosimi si diferite seturi complete (cu folie sau fara)

Ce шумоизоляционный material folosi la auto?

Dacă v-ați decis pentru a face izolare fonica cu mâinile lor, aveți nevoie pentru a utiliza astfel de materiale;

  • Vibrații – lipită pe o parte, pentru a elimina vibrațiile de metal, care очередьиздает în auto respiratia glasuri și zgomot. Înainte de поклейкой degresați suprafața și materialul ușor încălzit uscător de păr. Elimină structurale și de joasă frecvență de zgomot (huruit de roți, suspensie, pavele...)
  • Izolare fonica – materiale moi sunt fabricate din spumă de cauciuc sau полиэтелиена. Este folosit pe partea de sus a виброматериала. Principiu de funcționare - elimină aer среднечастотный zgomot (voce, sunete, sunet). În plus, ține bine de temperatura (vara se păstrează răcoare, iarna - cald)
  • Шумопоглитель – un material moale, structura seamănă cu spuma poliuretanica. Este o structură asemănătoare - la gramada. Este folosit ca material de etanșare. La fel el lipit de articulații plastic sau de metal, pentru a evita alte sunete

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.