Izolare fonica

Produse
Material de etansare pe autoadeziv Шумофф Герметон A7
Numărul articolului: 65756756
96 RON
-
+
Шумофф Герметон A7 - etansare ...
Шумофф Герметон A7 - etansare material pe baza de spuma poliuretanica (PUF), îmbunătățește caracteristicile acustice auto. Se livrează în role cu dimensiunea de 1*0.75 m și grosimea 7мм. De proprietățile de 10 ori mai eficient spuma. SCURTCIRCUIT - 95%.

Material de etansare pe autoadeziv Шумофф Герметон A15
Numărul articolului: 237858342
141 RON
-
+
Шумофф Герметон Iar 15 este fa...
Шумофф Герметон Iar 15 este fabricat pe baza de spuma poliuretanica formă de piramidă pentru a îmbunătăți acustica auto. Este cu izolatie si шумопоглотителем în același timp. Disponibil in role de 1*0.75 metri și are o grosime de 15 mm (absorbția sunetului - de până la 95%).

Zgomot de izolare termica Ultimate Soft 3mm, 0.5*0.75
Numărul articolului: 00129
22 RON
-
+
Zgomot de izolare termica este...
Zgomot de izolare termica este fabricat cu aplicarea îmbunătățit spumă de cauciuc și are calități de căldură, шумоизолятора și вибродемпфера. Material plastic, nu se aprinde (poate fi folosit pentru a compartimentului motor), nu se va sparge. Pretul este pentru o foaie.

Vibro izolare Practik
Numărul articolului: 00120

Selectați grosimea:

10 RON
-
+
Vibro izolare creat pentru cei...
Vibro izolare creat pentru cei care au de a face izolare fonica auto cu propriile mâini .Ușor de instalat pe accidentate terenuri, are o buna aderenta. Foaie de lucru - 0.5*0.75 m, are o grosime de 1.3 mm, 1.6 mm, 2,1 mm, 3.0 mm, 4.0 mm

Izolație termică Practik Soft 6mm GREY 0.75*0.5 m
Numărul articolului: 00128
23 RON
-
+
Pretul este pentru отрезной o ...
Pretul este pentru отрезной o foaie de dimensiunea de 0.5*0.75 metru. Materialul este fabricat din spuma de cauciuc, nu emană în aer toxinele și miroase, se aplică pentru prelucrarea de sex, portbagajului, plafonului, a compartimentului motor.

Etansare material Practic Flex 15mm
Numărul articolului: 00121
55 RON
-
+
Materialul este fabricat în fo...
Materialul este fabricat în formă de ou tava. Dimensiunea 100 de 75cm

Material de etansare pe autoadeziv Шумофф Герметон Și 30
Numărul articolului: 678796
247 RON
-
+
Шумофф Герметон Și 30 - etansa...
Шумофф Герметон Și 30 - etansare material, применяющийся pentru a elimina emite piese din plastic și zgomote JOASE. Performanța nu are analogii în alte mărcile comerciale. Cumpara-l poate fi în role cu dimensiunea de 1 m*0.75 m (grosime de 30mm).

Auto izolare Ultimate Construct în asortiment
Numărul articolului: 00111

Selectați grosimea materialului:

27 RON
-
+
Vibrații Ultimate Construct по...
Vibrații Ultimate Construct полимеркаучуковый фольгированный вибродемпфер. O foaie de (0.5*0.75 m) are o grosime de 1.7 mm, 2.3 mm si 3.0 mm cel mai Bun material în segmentul de preț

Izolare masina Practic Soft 10mm GREY, 0.5*0.75 m
Numărul articolului: 00131
31 RON
-
+
Izolare masina este fabricat d...
Izolare masina este fabricat din spuma de cauciuc (nu se aprinde, nu petele de pe steam, nu este toxic). Pretul este pentru o foaie de 0.5*0.75 m (grosime - 10 mm). Poate fi folosit pentru a izola orice piese de caroserie si interior.

Izolare auto - este un element principal de confort și liniște. Așa cum noștri "nu sunt destul europene" de drum, doresc să cel mai bun, îi sfătuim pe toți proprietarii auto, face acest lucru pentru fier favorite

Cum funcționează izolare auto

Pe scurt раскажем despre tipurile de materiale de care aveți nevoie pentru a utiliza auto:

 • Вибропоглотители este bituminoase, мастичные (sau бутербродные) materiale! Aceasta este, în principal compoziția de bitum (negru rășină) și folie de aluminiu! Lipește materialul de pe metal – amortizează vibrațiile, zgomotul de joasa frecventa (zgomot de pietre de pavaj, zumzet de anvelope...), звукоизолятор, termoizolator. Este de diferite grosimi și de calitate.
 • Шумопоглотители este un material de tip "spuma de cauciuc", dar cu cea mai recentă tehnologie. Absorb zgomotele diferite surse – de scârțâit, cod...
 • Zgomot, -теплоизоляторы este "moale" materiale de cele mai noi tehnologii. Se aplică pentru izolare împotriva zgomotului exterior excelente теплоизоляторы (iarna держут caldura, vara răcoare). Vin în diferite grosimi si diferite seturi complete (cu folie sau fara)

Ce шумоизоляционный material folosi la auto?

Dacă v-ați decis pentru a face izolare fonica cu mâinile lor, aveți nevoie pentru a utiliza astfel de materiale;

 • Vibrații – lipită pe o parte, pentru a elimina vibrațiile de metal, care очередьиздает în auto respiratia glasuri și zgomot. Înainte de поклейкой degresați suprafața și materialul ușor încălzit uscător de păr. Elimină structurale și de joasă frecvență de zgomot (huruit de roți, suspensie, pavele...)
 • Izolare fonica – materiale moi sunt fabricate din spumă de cauciuc sau полиэтелиена. Este folosit pe partea de sus a виброматериала. Principiu de funcționare - elimină aer среднечастотный zgomot (voce, sunete, sunet). În plus, ține bine de temperatura (vara se păstrează răcoare, iarna - cald)
 • Шумопоглитель – un material moale, structura seamănă cu spuma poliuretanica. Este o structură asemănătoare - la gramada. Este folosit ca material de etanșare. La fel el lipit de articulații plastic sau de metal, pentru a evita alte sunete
4.31/5 голосов: 13

Livrare gratuita

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-20.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.