Tuning Mitsubishi

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Cum se pronunță Mitsubishi tuning corect? În general, numele adoptat în prezent în limba rusă este Mitsubishi tuning. Deși în discursul oamenilor mai des poți auzi „Mitsubishi” sau „Mitsubishi”. În principiu, conform regulilor de pronunție a limbii japoneze, „Mitsubishi” sau „Mitsubishi” este mai corect. Dar prenumele a fost adoptat oficial.

În magazinul nostru auto puteți cumpăra cele mai variate reglaje pentru Mitsubishi:

Pentru reglarea Mitsubishi, compania noastră oferă multe accesorii, cu transport gratuit în Ucraina:

  • șinele de acoperiș și suportul de acoperiș;
  • garnituri cromate pentru elemente exterioare ale caroseriei (oglinzi, mânere, bara de protecție, uși, praguri, plăcuțe de înmatriculare, faruri);
  • deflector de fereastră, vizor, swatter;
  • bara de protecție, spoiler;
  • kenguryatnik și piciorușe (praguri laterale, platforme, trepte);
  • faruri de ceață și alte elemente optice;
  • clapete de noroi, ștergătoare;
  • totul pentru reglarea interiorului Mitsubishi (căptușeală pentru torpilă, volan, capac pentru butonul schimbătorului de viteze, perdele pentru geamurile mașinii, huse auto, materiale pentru izolarea fonică, sunet auto).

O prezentare rapidă a Mitsubishi de la magazinul nostru de tuning

Mașinile de renume mondial s-au arătat pe o latură foarte bună în ceea ce privește fiabilitatea, capacitatea cross-country (pentru SUV-uri), modernitatea (vehicul electric i-MiEV).

Linia de mașini Mitsubishi ocupă o gamă diferită de prețuri - de la opțiuni bugetare (Lancer X în configurația minimă) până la mai scumpe (Lancer X Evolution în configurația superioară). Se pare că o mașină poate fi achiziționată atât de o persoană medie din punct de vedere al veniturilor, cât și de o persoană destul de bogată.

Și oricât de fiabil este o mașină, există întotdeauna puncte slabe de care trebuie să fii conștient. De asemenea, există câteva caracteristici referitoare la mașină. Fără a le cunoaște, puteți ajunge într-o situație nu foarte plăcută. Prin urmare, urmați articolele despre Mitsubishi de pe site-ul nostru, unde vom analiza în detaliu problemele și vom oferi soluții.

Sperăm că în magazinul nostru de mașini veți găsi nu numai o mulțime de informații utile și răspunsuri la toate întrebările dvs., ci și cumpărați tuning pe Mitsubishi.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă