Tuning van-uri

Produse

Mașinile care sunt folosite pentru transportul încărcăturilor mici și care au o autoutilitară se numesc „tocuri”. Mașinile au primit această poreclă datorită formei caroseriei.

Tuning-ul este popular printre proprietarii de mașini ale acestor mașini. Acest lucru se datorează faptului că astfel de mașini au un design standard pe care doriți să îl modificați și să îl faceți original.

Accesorii pentru reglarea tocurilor

Dacă doriți să creați un aspect original pentru o mașină, cum ar fi un toc, veți avea nevoie de reglaje externe și interne. Magazinul nostru online oferă următoarele detalii pentru ajustarea tocurilor:

  • captuseala de pe caroserie, usi sau oglinzi va ajuta la protejarea pieselor caroseriei masinii de zgarieturi sau deteriorari;
  • kenguryatniki va asigura partea din față a corpului în timpul unui accident sau în timpul conducerii off-road;
  • pragurile laterale vor ajuta la intrarea confortabilă în interiorul mașinii, precum și la protejarea părților laterale ale mașinii;
  • covorașele din cauciuc sau din material textil vă vor ajuta să puneți rapid lucrurile în ordine în cabină.

Puteți achiziționa aceste și alte detalii pentru ajustarea tocurilor la prețuri accesibile în magazinul nostru online la un preț avantajoasă. Datorită reglării, nu numai că puteți îmbunătăți aspectul, dar puteți crește și nivelul de siguranță și fiabilitate în mașină.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă