Pick-up-uri de tuning

Produse
Huse oglinzi ABS Volkswagen Amarok
Numărul articolului: car0258

:

5/5 Voturi: 1
pret 176 RON
-
+
Capacele de oglindă atracti...
Capacele de oglindă atractive și respectabile pentru reglarea VW (Volkswagen) Amarok, în ciuda faptului că sunt fabricate din plastic, se compară favorabil cu analogii de durabilitate și rezistență. Iar învelișul dublu cromat va elimina pătarea suprafeței.
Garnitură de pe mâner inoxidabil pentru Nissan Sky Star (Pick Up), 4 buc
Numărul articolului: car58136

Selectați producătorul:

4.71/5 Voturi: 7
pret 110 RON
-
+
Garnitură de pe mâner inoxi...
Garnitură de pe mâner inoxidabil este garantat de a nu se deformează și nu se pretează la efectele negative ale mediului înconjurător, dar, de asemenea, rezistent la acțiunea agresorilor (sare, alcaline). Producerea - Turcia. Un set de 4 bucati
Garnitură de pe mâner low-cost pentru Mitsubishi L200 (4 buc)
Numărul articolului: car8109

Selectați producătorul:

4/5 Voturi: 5
pret 169 RON
-
+
Tampoanele pentru mânere su...
Tampoanele pentru mânere sunt ieftine fabricate de o companie turcească din oțel aliat. accesoriile auto îndeplinesc toate cerințele TUV, nu ruginesc timp de cel puțin 5-7 ani. Include 4 căptușeli de reglare pentru Mitsubishi.
Nissan Navara ornament pentru mânere Crom
Numărul articolului: car8116

Selectați producătorul:

4.38/5 Voturi: 8
pret 147 RON
-
+
Usi decorative garnitură de pe mâner Nissan Sky Star (Pick Up), 2 buc
Numărul articolului: ddd1054
4/5 Voturi: 4
pret 96 RON
-
+
Usi decorative garnitură de...
Usi decorative garnitură de pe mâner emise de o companie. Pentru producerea acestora aplicată din oțel îmbunătățit compoziția, datorită acestui fapt, a crescut rezistenta la coroziune a produselor (la 10 ani). Set de 2 Ornament de pe mâner.

Astăzi, mulți pasionați de mașini doresc să creeze un aspect original pentru mașina lor, precum și să îmbunătățească caracteristicile mașinii lor. Reglarea pickup-urilor este o astfel de zonă care are posibilități infinite pentru îmbunătățirea unei pick-up-uri.

Cu ajutorul reglajului, puteți îmbunătăți semnificativ aerodinamica mașinii, o puteți face și mai sigură pentru dvs. și pentru pasagerii dvs., precum și pentru a îmbunătăți capacitatea de cross-country și rezistența pick-up-ului. Reglarea pentru astfel de mărci de mașini este prezentată pe site-ul nostru:

 • Fiat;
 • Vad;
 • Zid mare;
 • Isuzu;
 • Mazda;
 • Mitsubishi;
 • Nissan;
 • SsangYong;
 • Toyota;
 • Volkswagen.

Accesorii de reglare

În magazinul nostru online veți găsi piese de reglare pentru diferite mărci de pickup la cele mai atractive prețuri. Site-ul conține o gamă largă de accesorii:

 • bare transversale pentru șinele de acoperiș, care vă vor permite să vă transportați confortabil bagajele fără a ocupa spațiu suplimentar în cabină sau în portbagajul din spate al unei mașini;
 • Capacele mașinii vor menține interiorul mașinii curat și ordonat;
 • pragurile portbagajului, portbagajul, ușile și alte piese auto vor ajuta la protejarea mașinii de daune și îi vor oferi un aspect original;
 • pragurile laterale vor asigura mașina în timpul unei coliziuni și vor ajuta copiii mici și persoanele în vârstă să stea confortabil în mașină;
 • protecția din spate și din față va proteja în caz de coliziune și va adăuga un stil mai predator pickup-ului;
 • Kenguryatnik-urile vor asigura partea din față a mașinii în timpul unei coliziuni.

În plus, plăcuțele de identificare, care subliniază frumos stilul original al proprietarului mașinii, completează foarte bine designul oricărui pickup.

Este demn de remarcat faptul că specialiștii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți piese pentru reglarea unui pickup, ceea ce va ajuta la îmbunătățirea performanței sale și la crearea unui stil elegant. Pentru a vă familiariza cu accesoriile pentru reglarea unui pick-up în Ucraina, puteți accesa catalogul și vizualiza fotografia.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.