Tuning microbuze

Produse
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 191 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia
Fiat Ducato 2006↗ Huse oglinzi (2 buc, plastic)
Numărul articolului: car7095
4/5 Voturi: 8
pret 220 RON
-
+
Reglarea oglinzilor este re...
Reglarea oglinzilor este reprezentată de tampoane din plastic foarte durabile. Partea superioară a pieselor auto este cromată în mai multe straturi, ceea ce garantează rezistența la culoare și luciu. Set - 2 buc.

Astăzi, microbuzele sunt folosite foarte activ pentru transportul unui număr mic de pasageri. În plus, microbuzul merită note mari datorită performanței sale ridicate și a nivelului de siguranță.

Orice pasionat de mașini se străduiește să creeze un aspect original și elegant pentru mașina sa, microbuzul nu face excepție. Cel mai adesea, reglarea unui microbuz include: înlocuirea accesoriilor și a opticii, plasarea seturilor de alimentare și a climatului în mașină, precum și alte adăugiri.

Accesorii de reglare a microbuzelor

Reglarea unui microbuz este o muncă grea, care necesită mult timp și imaginație. Dar, datorită reglării, puteți face mașina exclusivă și diferită de ceilalți.

Magazinul nostru online oferă o mare selecție de piese pentru reglarea unui microbuz:

  • kenguryatniki și protecția din față vor ajuta la securizarea suplimentară a părții frontale a caroseriei mașinii în timpul unei coliziuni sau a condusului în afara terenului;
  • pragurile laterale vor permite pasagerilor să stea confortabil în cabină, precum și să protejeze partea corpului în caz de accident;
  • aerul condiționat pe acoperișul mașinii va face o călătorie lungă confortabilă, perfectă în vreme caldă;
  • huse pentru mânere, oglinzi, uși și alte părți ale corpului vor face ca designul mașinii să fie unic și elegant și, în plus, va proteja caroseria de zgârieturi și daune;
  • covoarele vă vor ajuta să îndepărtați în mod convenabil și rapid gunoiul din mașină, precum și să-i oferiți confort și confort confortabil.

Puteți achiziționa aceste și alte accesorii pentru reglarea unui microbuz în Ucraina la prețuri accesibile în magazinul nostru online.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.