Tuning Porsche

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

În 2010, producătorul german Porsche a câștigat titlul de cea mai fiabilă mașină din lume. Compania este implicată în dezvoltarea de modele sportive și SUV-uri. De asemenea, este demn de remarcat faptul că Porsche lucrează foarte strâns cu Volkswagen, lucrările sunt în curs de îmbunătățire a designului mașinii.

Orice proprietar de Porsche știe că o mașină poartă eleganță și energie, precum și asigură fiabilitate și confort în timpul conducerii. Pentru a vă face mașina diferită de celelalte și pentru a o distinge de mulțime, veți avea nevoie de tuning Porsche.

Accesorii tuning Porsche

Tuning-ul Porsche nu este doar un aspect unic, ci și un nivel sporit de fiabilitate și siguranță. Datorită lui, puteți asigura corpul în timp ce conduceți în afara terenului, precum și vă puteți oferi confort și confort în timpul unei călătorii lungi.

Magazinul nostru online oferă următoarele piese tuning Porsche:

  • pragurile laterale vor ajuta pasagerii să intre confortabil în cabină și, de asemenea, îi vor proteja în timpul unei coliziuni laterale;
  • pragurile și garniturile interioare vor completa grațios aspectul elegant al mașinii;
  • șinele de acoperiș vă vor ajuta să economisiți spațiu în portbagaj și în cabină și sunt, de asemenea, perfecte pentru cei care iubesc sportul și un stil de viață activ;
  • covorașele din cauciuc oferă o curățare rapidă și confortabilă în cabină.

În plus față de cele de mai sus, puteți completa exteriorul vehiculului cu seturi de caroserie din plastic care vor conferi Porsche putere și importanță. Tampoanele sunt ușor de instalat acasă și nu necesită asistență suplimentară.

Reglarea unui Porsche este o lucrare minuțioasă care vă va răsplăti mașina cu un aspect unic și elegant, precum și vă va ajuta să ieșiți în evidență în traficul general.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă