Portbagaj de pe șine

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Mai devreme sau mai târziu, orice automobilist se confruntă cu problema transportului de lucruri și mărfuri care, ei bine, nu vor să se încadreze în spațiul prevăzut pentru ele în portbagaj. Iar interiorul vehiculului nu ajută întotdeauna în astfel de situații. Rafturile pentru acoperiș vor fi cea mai bună soluție în acest caz. Rolul lor în procesul de transport al obiectelor de uz casnic atunci când se deplasează, se mută alimente, construcții, articole de uz casnic și materiale, livrarea echipamentului pentru activități în aer liber la destinație este dificil de supraestimat.

Rafturi pentru acoperiș - deplasarea încărcăturilor cu confort

Dacă pe vremuri un raft de acoperiș pentru mașină părea un element complet străin și nenatural, atunci designurile moderne vă permit să obțineți accesorii destul de atractive și chiar elegante. Cu toate acestea, acesta nu este scopul și avantajele principale ale acestui dispozitiv. Să încercăm să ne dăm seama ce este.

  1. Obținerea unui spațiu suplimentar pentru bagaje.

Structura portbagajului de pe acoperișul mașinii poate fi utilizată direct pentru fixarea diferitelor mărfuri ne voluminoase, precum corturi, undițe, schiuri, scânduri. În plus, poate servi ca bază pentru instalarea de dispozitive suplimentare, în special, puteți, în funcție de nevoie, să instalați rafturi, cutii, coșuri. Acestea cresc semnificativ capacitatea de a muta o mare varietate de categorii de bagaje.

  1. Fiabilitatea și comoditatea transportului.

Utilizarea dispozitivelor suplimentare deschide oportunități fantastice pentru instalarea obiectelor cu configurație complexă. Acest lucru are o valoare deosebită atunci când transportați articole nestandardizate și supradimensionate. De exemplu, introducerea unei biciclete în portbagaj sau în interiorul unei mașini va necesita mult timp, efort și nervi. Dar pe acoperiș, cu ajutorul unor elemente de fixare speciale, va fi amplasat destul de simplu și sigur. În cazul utilizării cutiilor de bagaje, puteți proteja încărcătura transportată de factori externi și acces neautorizat.

  1. Siguranța șoferului și a pasagerilor.

Când plasați sarcini în habitaclu, există riscul de rănire în timpul frânării bruște sau în caz de urgență. Riscul pentru șofer și pasageri crește în cazul transportului de obiecte libere, grele, ascuțite și părți proeminente. De asemenea, anumite daune pentru sănătate (în cazul încălcării regulilor de transport) pot fi cauzate de substanțe caustice și toxice, substanțe chimice și vopsele și lacuri. Toți acești factori devin nesemnificativi la deplasarea mărfurilor pe portbagaj pe șine.

Toate cele de mai sus fac din aceste dispozitive o parte importantă și de neînlocuit a unui vehicul. Ei bine, și pentru a provoca și impresii plăcute și plăcute prin forma sa rafinată, magazinul auto DDAudio va avea grijă.

Dispozitiv portbagaj pe șine

Dintre toate tipurile și metodele posibile de echipare a spațiului suplimentar pentru transportul mărfurilor, raftul de pe acoperiș pe șine este probabil cel mai eficient și mai elegant mijloc. Astfel de dispozitive asigură combinația arcurilor longitudinale (șinelor) cu grinzile transversale, care constituie cadrul său. În acest design, este deja un portbagaj cu drepturi depline. Cu toate acestea, în multe cazuri, sunt necesare dispozitive suplimentare pentru instalarea și așezarea tuturor tipurilor de articole.

Barele transversale sunt instalate pe șine în locuri arbitrare la distanța dintre ele cerută de proprietarul mașinii. De obicei, designul clemelor vă permite să atașați barele transversale la diferite tipuri de arcuri longitudinale. Astfel, este asigurată versatilitatea și variabilitatea aplicării pe multe vehicule și în condiții diferite. Instalarea și demontarea unor astfel de structuri nu va necesita mult efort și instrumente speciale și nu va dura mult timp. Negativele pot fi atribuite unei întinderi la o ușoară creștere a centrului de greutate al vehiculului, rezistenței la mișcarea acestuia și, ca urmare, un ușor consum excesiv de combustibil. Dar cu greu se poate aștepta la un impact puternic al zgomotului - trunchiurile bune au o formă aerodinamică bine gândită, care nu creează un fundal sonor suplimentar.

Cumpărați șine de acoperiș de pe primul site de internet

Dacă nu numai disponibilitatea și costul produsului sunt importante pentru dvs., ci și performanța și durabilitatea acestuia, atunci cu siguranță trebuie să vizitați site-ul nostru web și să alegeți produsul care vă place. Deși disponibilitatea, prețul și timpul de livrare la adresa specificată nu vă vor lăsa indiferenți la calitatea serviciului oferit. Aici veți găsi produse de la cei mai buni producători și mărci dovedite cunoscute în întreaga lume.

În magazinul online DDAudio, puteți alege un raft pentru șine de acoperiș pentru diferite dimensiuni bugetare. Și vom fi, de asemenea, bucuroși să vă oferim tot felul de dispozitive și accesorii suplimentare: suporturi pentru biciclete, lanțuri pentru zăpadă, centuri de tensiune, cutii, coșuri și multe altele, care vă vor facilita viața și vor crește ușurința de utilizare a „prietenului” vostru fidel. .

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă