Portbagaj de plafon

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Marca / Model
Цена
от до RON

Foarte des folosim accesorii auto externe pentru transportul mărfurilor supradimensionate, de exemplu, rafturi pentru acoperiș auto. În acest articol vom analiza ce tipuri există.

Alegerea unui raft de acoperiș

În primul rând, conceptul de "bare de acoperiș" este foarte versatil. Pentru unii este aerobox, pentru unii este o grilă, pentru unii este arcuri transversale. Dar toate aceste rafturi de acoperiș au în comun faptul că toate sunt concepute pentru a transporta marfă sau bagaje.

Traversați raftul în locuri obișnuite

Acest tip de raft de acoperiș poate fi instalat pe vehiculele care au găuri în acoperiș. Vechiul dop de plastic este deșurubat și portbagajul este înșurubat pe acest loc. În unele cazuri, există două găuri pentru un picior, dar celălalt nu este folosit

Șine de acoperiș

90% dintre jeep-uri, microbuze, break-uri au șine de acoperiș standard (sau instalate). Dacă nu, atunci puteți cumpăra Pentru aceste mașini, tipul de jumperi care sunt atașate la bara longitudinală este potrivit. Acesta este cel mai popular și mai convenabil tip de raft. Există astfel de tipuri:

  1. Barele transversale pentru balustrade obișnuite în stilul „strut”;
  2. Barele transversale pentru șinele obișnuite ale acoperișului în stilul "peste acoperiș";
  3. Membrane transversale pentru șinele de acoperiș integrate (mai ales jeepuri)

Plasa de acoperiș

Acest produs este conceput pentru cei care transportă sarcini grele. Este foarte important să respectați greutatea transportată, dacă există o supraîncărcare, structura corpului poate fi deteriorată. Oțelurile sunt de următoarele tipuri:

  • Oțel inoxidabil, este scump și greu, dar foarte puternic;
  • Black metal, un produs ieftin, dar robust. Necesită îngrijire constantă;
  • Aluminiu este relativ scump, dar foarte puternic.

Aerobox

Sau doar o cutie pe acoperișul mașinii. Este reprezentat pe scară largă pe piața ucraineană, atât de producătorii străini (de exemplu Thule), cât și de cei interni. Cum să alegeți un aerobox:

  • Proiecta. Rafturile pentru acoperiș sunt disponibile într-o varietate de culori, materiale plastice netede și texturate;
  • Dimensiune . Decideți care este scopul instalării acestui accesoriu auto. Dacă pentru transportul schiurilor, atunci trebuie să fie lung.
  • Performanțe aerodinamice . Mai multe portbagaje aerodinamice nu vor fluiera pe șosea și vor avea o rezistență mai mică a aerului (economisește consumul de combustibil)

Veți avea nevoie de suporturi transversale pentru a instala aeroboxul pe acoperiș!

Suport pentru biciclete pe acoperiș

Un accesoriu auto foarte popular în Europa. Se potrivește pe rafturi transversale. Prezentat în magazinul nostru

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă