Tuning Infiniti

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON

Infiniti, divizia de renume companiei Nissan, care inițial a fost dezvoltat pentru a crea masini de clasa "Extra" pentru piața americană. Din momentul creării și până în prezent marca Infiniti, este de draga multor automobiliștii, cu stilul său unic și de înaltă performanță tehnică.

Detalii pentru tuning Infiniti

Orice proprietar de masina masina visează de a crea un stil unic pentru masina ta. Nu a trecut o parte și marca Infiniti. Pentru a îmbunătăți aspectul și design interior auto magazinul nostru online ofera astfel de accesorii pentru tuning:

  • praguri laterale pentru a proteja partea laterală a autovehiculului în timpul coliziunii, dar ajuta, de asemenea, confortabil, se așază în auto copiilor și persoanelor în vârstă;
  • portbagaj de pe șine se va potrivi perfect pentru un suv, cu ajutorul lui, puteți convenabil de a transporta biciclete, bărci gonflabile și alte lucruri pentru activități în aer liber;
  • din față și din spate butoane de pe bara de protecție vor conferi masinii un interesant aspect;
  • covorase din cauciuc vă va ajuta ușor de a face ordine în salon auto.

Este de remarcat faptul că aspectul de tuning auto va face masina ta proeminent în general, fluxul auto și elegant de a sublinia original sentiment de stil de proprietar. Marca Infiniti este renumit pentru design original, prin urmare, de a îmbunătăți și diversifica designul său nu este ușor.

Ca și multe dintre suv, Infiniti un pic lipsit de agresivitate și rapacitate său în design. Acest dezavantaj este ușor de a stabili, cu ajutorul fata si spate, tampoane de pe bara de protecție. Corect și armonios pentru a ridica piese de tuning pentru masina ta vă va ajuta specialiștii noștri. Pe site-ul nostru vă puteți familiariza cu accesorii pentru tuning Infiniti în Ucraina, în directorul de vizualizare foto.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă