Tuning BMW

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Цена
от до RON
Închidere

alt

Doriți să vă personalizați BMW-ul cu garnituri cromate? Atunci magazinul nostru de accesorii auto este ceea ce căutați de mult timp. La urma urmei, doar aici sunt cele mai mici prețuri din Ucraina, livrare gratuită, nivel ridicat de servicii și eficiență în toate.

Tuning BMW: ce oferim?

  • Garnituri cromate - pot fi instalate pe oglinzi, mânere, praguri, portbagaj etc. Toate produsele sunt fabricate din oțel italian cu un aliaj foarte înalt, cu un conținut foarte ridicat de crom, ceea ce elimină complet șnurirea în timp.
  • Setul caroseriei aerodinamice - deflectoare, spoilere, aripi spate - tot ceea ce este conceput pentru a îmbunătăți raționalizarea și aspectul BMW-ului dvs., pentru a reduce consumul de combustibil și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea la viteze mari.
  • Imprimare Aqua - tot ce aveți nevoie este să îndepărtați elementele din plastic ale interiorului și să ni le trimiteți prin poștă pe cheltuiala noastră. Crede-mă, în câteva zile interiorul mașinii tale va deveni obiectul invidiei și al atenției sporite a altora.
  • Film pentru imprimare acvatică - puteți comanda filmul și puteți decora singur interiorul mașinii, iar experții și meșterii noștri vor fi bucuroși să vă ajute în acest sens.
  • Materiale de izolare fonică - oferim un preț foarte atractiv pentru toate materialele de izolare fonică Shumoff, care sunt recunoscute ca fiind cele mai bune în ceea ce privește prețul și calitatea.

Toate mărfurile pentru reglarea BMW (BMW) au o garanție de cinci ani, iar livrarea lor se efectuează în orice colț al Ucrainei și Rusiei fără plata în avans.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel