Tuning Mini

Compania Mini lansează cea mai mică mașină, care este disponibil pentru mai mult de 40 de ani, fără nici o modificare. A început istoria Mini, la sfârșitul anilor ' 40. În 2011, compania a lansat retro-model - Mini Countryman, iar în 2015, gama a fost redus de la 9 la 5 modele.

Fiecare automobilist dorește a da masina ta un anumit stil, care se va deosebi de celelalte auto în general, fluxul de. Tuning Mini – este laborioasă muncă, care necesită o mulțime de timp, dar în schimb, el va aduce exclusiv aspectul de masina.

Detalii de tuning pentru Mini

În magazinul nostru online veți găsi piese de calitate pentru masina ta. Tuning Mini va da un sentiment de individualitate și de fiabilitate. Oferim de astfel de accesorii pentru tuning Mini:

  • garnitură de pe portbagaj si oglinzi vor conferi masinii o deosebită eleganță în exterior, fabricat din oțel inoxidabil;
  • Ornamentle de la oglinzi din fibra de carbon natural;
  • covorase din cauciuc va ajuta întotdeauna să conțină salonul auto curat și ordonat.

Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți accesoriile necesare, judecând după modelul dvs auto Mini. Pentru a vizualiza toate detaliile pentru Mini puteți în directorul nostru, vizionare de fotografii. Imaginea clasică a automobilului Mini greu sa confunzi cu altcineva. Tuning Mini va transforma auto și de a face aspectul mai sportiv sau elegant.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă