Tuning Peugeot 407

Peugeot 407 Crom garnitură de pe mâner
Numărul articolului: car2018

Selectați producătorul:

4.6/5 Voturi: 10
131 RON
-
+
Peugeot 407 Garnitură de pe oglinzi
Numărul articolului: car0169

Selectați producătorul:

4.86/5 Voturi: 7
261 RON
-
+
Peugeot 407 praguri (4 buc)
Numărul articolului: 97UN091SP

Selectați textul:

4/5 Voturi: 7
142 RON
-
+
Dimensiune fata de 45cm la 5 c...
Dimensiune fata de 45cm la 5 cm și spate de 23 cm pe 5 cm

Tuning Peugeot 407 2005+ (Peugeot 407) - posibilitatea de a face corp atractiv, salon confortabil. Livrare la Ucraina - gratuit. În gama de accesorii, piese de schimb, kit - toate pentru a face tuning cu mâinile lor, fără implicarea experților terțe părți.

Review Peugeot 407 de la magazinul de tuning ДДаудио

Rapidă în jos pe pământ silueta, mult deosebite înainte capota cu faruri expresive, fastuos grila radiatorului si mare logo-ul companiei – exact asa arata francez, reprezentant de clasa "D" - Peugeot 407.

 • Modelul este disponibil cu anul 2004. La scurt timp după începerea vânzărilor sedan a început producția de masă break – Peugeot 407 SW cu un ampatament lung și posibilitatea de echipare al 3-lea rând de scaune (de până la 7 locuri).
 • În 2005, a văzut lumina coupe – Peugeot 407 CC.
 • În mai 2008, masina a fost supus de modernizare, în urma căreia toate versiunile primit jante de 18 inch și 7 airbag-uri. Catarg opțiunea "Executive" a început să echipeze cromata si un motor V6 cu o capacitate de 2,2 litri, o putere de 205 cp Cumpărătorilor, de asemenea, a devenit disponibil un nou echipament de "Sport".

La elaborarea noii mașini de inginerii francezi serios crescut dimensiuni – lungimea a crescut la 4676 mm, lățime – până la 1811 mm, cu o creștere de ampatament până la 2725 mm

Caracteristici Peugeot 407

 • Exteriorul elegant exteriorului lin în rafinată de lux interior, fiecare element care are menirea de a livra un maximum de confort pentru șofer și pasageri. Moale, placut la atingere de plastic de pe panoul frontal, locația exactă a organelor de control și volan cu căptușeală din piele lăsată exclusiv plăcute impresii, oferind acces rapid la orice funcție auto. În plus, puteți face tuning interior Peugeot 407 și se adaugă confort. "Creierul" masinii este computer de bord cu крупноразмерным ecran tactil, cu care puteți gestiona setările audio și de climatizare a mașinii.
 • Scaune și cotiere sunt făcute de către toate canoanele de ergonomie, astfel încât asigură un confort optim pentru fiecare pasager.
 • Panoramică design de parbriz - oferă o mai bună prezentare a conducătorului auto, mai mult de lumină și spațiu pentru pasageri.
 • Considerabil volumul portbagajului – 407 litri adaugă posibilitatea de confortabil operațiunilor de încărcare a mărfurilor. În afară de portbagaj, de gabarit capacitate pentru transportul de lucruri diferite sunt disponibile la salonul auto este cotiera si torpedou spatios.

Peugeot 407 se stabilește de 7 motoare diesel și pe benzină cu o putere de 106 până la 211 cp Electronice asistenți francez de masina prezentate 6-lea de sisteme menite să asigure rezistență pe pista minimă și distanța de frânare – ABS, ESP, AFU (creșterea eficienței forței de frânare), ASR (contracararea alunecare), REF (distribuția electronică a forței de frânare), CDS (controlul dinamic al stabilității). Un număr mare de elemente pasive de protecție, sisteme electronice și de airbag-uri au permis Peugeot 407 examenul EuroNCAP de 5 (34 de puncte din 37 posibile).

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.