Tuning Opel Astra G 1998-2012

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Цена
от до RON
Închidere
Numărul articolului: 34605

Selectați o culoare:

3.85/5 Voturi: 20
pret 298 RON
-
+
Faceți clic pentru mai mult...
Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea gama de culori
Numărul articolului: 5201609, 0260010101
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 341 RON
-
+
Numărul articolului: 5201609
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 171 RON
-
+
Numărul articolului: 140917-1
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.5/5 Voturi: 2
pret 103 RON
-
+
Opel Astra G Rama 1DIN
Numărul articolului: 61120
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.31/5 Voturi: 13
pret 76 RON
-
+
Numărul articolului: zim165

Alege o nuanta:

4.13/5 Voturi: 16
pret 56 RON
-
+
Opel Astra G Grătar radiator iarnă, superioară DISTRIBUȚIE
Numărul articolului: zim166uz
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 25 RON
-
+
Numărul articolului: 5201-504A
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.4/5 Voturi: 10
pret 414 RON
-
+
Numărul articolului: 5201-504
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.55/5 Voturi: 11
pret 414 RON
-
+
Opel Astra G HB din Spate jupon
Numărul articolului: 5201-505
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.6/5 Voturi: 5
pret 576 RON
-
+
Opel Astra G praguri Laterale de vopsit
Numărul articolului: 5201-515
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.29/5 Voturi: 17
pret 819 RON
-
+
Există pe HB si Sedan
Există pe HB si Sedan

Vă oferim să cumpărați pe Opel Astra G classic (Opel Astra G) o varietate de reglaje la vânzare cu amănuntul la prețuri cu ridicata: tampoane, muluri, tampoane pe grătarul radiatorului, crom pe pragurile ușii, huse scaune auto, reglare în salon, soare jaluzele, faruri de ceață și alte elemente optice, spoiler, covorase din cauciuc pentru podea și portbagaj, clapete de noroi, șine de acoperiș, portbagaj și alte accesorii.

Reglarea Opel Astra J de la magazinul nostru auto: caracteristici

  • Pragurile ușilor, capacele oglinzilor, capacele mânerului - îndeplinesc, în primul rând, o funcție de protecție. Pot fi fabricate din oțel inoxidabil sau plastic. Vindem produse de la 2 companii turcești: Omsa, Carmos. Primele căptușeli vor costa întotdeauna mai mult, Carmos - cu 20-40% mai ieftin. Motivul acestei diferențe este în materialele și tehnologiile utilizate la uzină. De exemplu, Omsa este un oțel inoxidabil italian de foarte înaltă calitate, Carmos este și un oțel inoxidabil, dar chiar sub clasă. Există și alte diferențe. Citiți mai multe despre acest lucru în articolele de pe site-ul nostru web.
  • Șine de acoperiș, bare de acoperiș, bare transversale - cel mai adesea din aluminiu, au 3 puncte de sprijin pe acoperiș și diferite tipuri de fixare (plastic, oțel).
  • Jaluzelele pentru Opel Astra J de la producătorul Omsa sunt disponibile în diferite culori, le puteți cumpăra împreună cu elemente de fixare (prețul din magazinul auto este indicat pentru set).
  • Cotiera din Opel - se potrivește în mod ideal cu dimensiunea, făcută special pentru această marcă de mașini.
  • Spoiler - fabricat din fibră de sticlă, deja pregătit pentru vopsire.

Mașină clasică Opel Astra G: caracteristici

  • Consum redus de combustibil. Opel Astra G consumă mai puțin de 5 litri la 100 km pe autostradă. Și cam 7-8 când conduci prin oraș. Un rezervor poate parcurge 1000 de kilometri și, pentru a-l umple, aveți nevoie doar de 50 de litri de motorină.
  • Capacitate crescută. În această mașină, puteți transporta aproape tot ce are nevoie o familie tânără - de la accesorii de pescuit la frigider. Rândul din spate de scaune se rabatează, transformând astfel un portbagaj deja imens într-un hangar întreg! Și dacă cumpărați șine de acoperiș și bare transversale, puteți crește și mai mult capacitatea Opel.
  • Confort și siguranță. Este destul de confortabilă în mașină, deși este o mașină de clasă medie (conform standardelor Germaniei), în Ucraina, în comparație cu mărcile interne, mașina pare doar un basm. Există, de asemenea, airbaguri - față și lateral, ceea ce este, de asemenea, important.

Deși mașina a fost produsă din 1998, este actualizată în mod constant în design, dar se potrivește perfect în prezent. Forma sa rotunjită este plăcută ochiului, iar poziția scăzută a scaunului, împreună cu grila capotei, conferă mașinii un aspect sportiv.

Desigur, Opel Astra Zhnet iese în evidență din mulțime, dar de ce mai este nevoie pentru un break familial? Întreaga familie și câinele în plus se vor potrivi. Este foarte convenabil să folosiți mașina. Există o roată multifuncțională, cu care puteți comuta stațiile și regla volumul fără a fi distras. Scaunul are reglaje pentru înălțime, întindere și înclinare. Volanul are 4 poziții (sus-jos, față-spate). Tabloul de bord este clar, toate comenzile sunt la îndemână. Această serie de mașini de la Opel s-a dovedit a fi destul de fiabilă. Producătorul a declarat zincarea corpului + tratamentul anticoroziv din fabrică - și chiar așa este. Motorul este un subiect separat - MTBF depășește 1 milion de kilometri. Șasiul (suspensia etc.) este simplu și nu este scump de întreținut.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel