Tuning Opel Astra G anii 1998-2012

Opel Astra G de Iarna grila
Numărul articolului: zim165

Alege o nuanta:

4.4/5 Voturi: 10
54 RON
-
+
Crom mânere pentru Opel Astra G (kit)
Numărul articolului: car8117
3.44/5 Voturi: 9
La comanda
Crom mânere pentru tuning Opel...
Crom mânere pentru tuning Opel Astra realizate din oțel, care în liniște rezista la cele mai drastice schimbări de vreme, fluctuațiile de temperatură și schimbarea anotimpurilor, păstrând culoarea și aspectul atractiv. Pretul este pentru setul de accesorii pe toate ușile. Producator - Carmos (Turcia).

Opel Astra G Garnitură de pe oglinzi (2 buc., inox)
Numărul articolului: car01431
4.43/5 Voturi: 7
229 RON
-
+
Material - oțel inoxidabil. Sp...
Material - oțel inoxidabil. Spre deosebire de omologii chinezi, garantat nu облазит. Sunt fabricate în Turcia.

OPEL ASTRA G Laminat usi (inox.) 4 bucati
Numărul articolului: 5201131

Selectați producătorul:

4.63/5 Voturi: 8
539 RON
-
+
Opel Astra G Rama ferestrelor
Numărul articolului: car0375

Selectați producătorul și material:

4.43/5 Voturi: 7
131 RON
-
+
Opel Astra G Scândură pe un număr de inox
Numărul articolului: 5201055

Selectați producătorul:

4.5/5 Voturi: 6
213 RON
-
+
Numărul articolului: car2955

:

4.8/5 Voturi: 10
118 RON
-
+
OMSA OPEL ASTRA G Garnitură de pe pragurile ușilor (inox.) 4 bucati
Numărul articolului: 5201091

Selectați un tip de masina:

4.43/5 Voturi: 7
157 RON
-
+

Oferim cumpara de pe Opel Astra G classic (Opel Astra G) a variat de tuning cu amănuntul la prețuri en-gros: Ornament, ornamente, captuseala de pe grila radiatorului, crom pe pragurile ușilor, авточехлы pe scaune, tuning de salon, jaluzele, ceață și o altă optică, spoiler, covorase de cauciuc în salon și portbagaj, apărători noroi, șine acoperiș, portbagaj si alte accesorii.

Tuning Opel Astra G nostru față de automobile: caracteristici

 • Praguri, garnitură de pe oglinzi, suporturi pentru pixuri - și îndeplinesc, în primul rând, funcția de protecție. Pot fi confecționate din oțel inoxidabil sau materiale plastice. Noi vindem produsele de la 2 companii turcești: Omsa, Carmos. Primele Ornament - vor fi întotdeauna mai scump,Carmos - cu 20-40% mai ieftin. Motivul pentru o astfel de diferență - utilizate la fabrica de materiale și tehnologii. De exemplu, Омса este italiana inox de foarte buna calitate, Кармос -, de asemenea, inox, dar un pic mai jos de clasa. Există și alte diferențe. Citește детальнее despre asta în articolele de pe site-ul nostru.
 • Șine, portbagaj, chingi - cel mai adesea sunt fabricate din aluminiu, au 3 puncte de sprijin pe acoperiș și diferite tipuri de fixare (plastic, inox).
 • Jaluzele pentru Opel Astra G de la producător Омса - sunt disponibile diferite culori, aveți posibilitatea să le cumpărați împreună cu accesorii (prețul în automobil se găsesc pe set).
 • Cotiera de la Opel - corespunde perfect cu dimensiuni, fabricat în mod special sub această marcă de automobil.
 • Spoiler - este fabricat din fibra de sticla, deja отгрунтован de vopsit.

Opel Astra G classic: caracteristici

 • Consum redus de combustibil. Opel Astra G consumă mai puțin de 5 litri la 100 km pe autostrada. Și de aproximativ 7-8 atunci când de conducere în oraș. Pe un singur rezervor se poate ajunge la 1000 de kilometri, iar pentru a-l umple — este nevoie de doar 50 de litri de motorină.
 • Crescută capacitate. În acest vehicul poate transporta tot ce ai nevoie pentru tanara familie — începând de la barci de pescuit, accesorii si terminand cu frigider. Rând de scaune din spate este pliat, astfel transformându și fără a avea un portbagaj imens într-un hangar! Iar dacă cumpara șine și chingi, atunci puteți crește și mai mult capacitatea de Opel.
 • Confort și siguranță. În mașină destul de confortabil, chiar și de clasa de mijloc auto (după standardele Germania), în Ucraina, comparativ cu producătorii de marcă, masina pare a fi doar un basm. La fel sunt prezente airbag-uri frontale și laterale, multzumesc.

Deși, masina vine cu 1998, în mod constant обновляясь în design, dar el se potrivește perfect în momentul de față. Sale forme rotunjite sunt plăcute ochiului, precum și aterizare mici, împreună cu grila capota pentru a da masinii un aspect mai sportiv.

Desigur Opel Astra Жне pune în evidență din mulțime, dar de ce mai este nevoie pentru o vacanță de break? Вместится întreaga familie și un câine în plus. Să se bucure de masina este foarte convenabil. Are un volan multifuncțional, cu ajutorul căruia se poate să nu fi distras comutați posturi și de a controla volumul. Locul de debarcare are reglare pe înălțime, zbor și în pantă. Volan are 4 pozitii (sus-jos, înainte-înapoi). Tabloul de bord clar, toate comenzile sunt la îndemână. Aceasta serie de masini de la Opel s-au dovedit destul de fiabile. Producător legitimată prin imersie a corpului + anticorozive fabrică de prelucrare a — și aceasta este într-adevăr așa. Motorul este un subiect separat — mcbf la refuzul de a mai mult de 1 milion de kilometri. Șasiu (suspensie și așa mai departe), este simplu și nu pe drum de intretinut.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.