Tuning Peugeot 307

Peugeot 307 Garnitură de pe mâner
Numărul articolului: car8131

Selectați producătorul:

4.6/5 Voturi: 10
196 RON
-
+
Cromul de pe mâner portbagaj Peugeot 307 (Омса, oțel)
Numărul articolului: 5703051
4.2/5 Voturi: 10
64 RON
-
+
Cromul de pe mâner portbagaj p...
Cromul de pe mâner portbagaj produs de firma turcească Омса din oțel aliat. ornament nu rugineste, nu se estompează ușor de lustruit. Se stabilește pe încredere bilateral lipici.

Pune în vânzare accesorii tuning pentru Peugeot 307 (Peugeot 307) datat după anul 2001. Fără așteptare, aveți posibilitatea de a comanda și de a stabili propriile lor mâini: bara fata, kit aerodinamic, din plastic, Ornament din oțel inoxidabil de pe grila, praguri, mânere uși și carcase oglinzi. O gama mare de accesorii pentru interior - cotiera, huse de soare pe sticla, poliuretan captuseala-etichetele de pe tabloul de bord și торпеду, din cauciuc, foarte de calitate covoare în salon și portbagaj. La toate produsele se pot vedea prețurile și fotografie în magazinul nostru automobil.

De livrare, de plată și prețurile pentru tuning Peugeot 307

Plata se face prin orice mijloace - în avans, numerar la livrare, cu prezentarea documentelor financiare și așa mai departe Livrare prin orașe și sate din Ucraina - toate companiile de transport pe cheltuiala noastră. Livrare автоаксессуаров în Europa se întâmplă cu територрии Ucrainei, în țările CSI - prin noștri диллеров.

Review Peugeot 307

 • Peugeot 307 înlocuit cu predecesorul său 306-lea în 2001. Masina de repede a venit la gust, automobiliștii din întreaga lume, având în 2002-lea premiu "Masina anului".
 • În 2002 m-a ieșit o versiune break – Peugeot 307 SW, ampatamentul a primit o creștere de 100 mm, care a crescut foarte mult volumul util al salonului. Interior spatios-a dat posibilitatea de a dota cu Peugeot 307 3-lea rând de scaune, imbunatatind capacitatea de pînă la 7 persoane. Aditional, transformă cinci salonul vagonului, în șapte locuri, va costa aproximativ $1500.
 • După 4 ani după începerea producției, modelul a fost supus restyling, de a face tuning caroserie, actualizarea elemente de iluminat și adăugând moderne motoare în linie de propulsoare.
 • În 2007, a văzut lumina coupe-cabrio bazat pe 307-lea – Peugeot 307CC.

Datorită solide ampatament Peugeot 307 are o multime de spațiu liber pe rândul din spate și un portbagaj cu volumul de 420 de litri. Transformarea scaunelor din spate va extinde portbagajul înainte de 1470 cp Excelente ergonomice de indicatori masina asigură atenția constructorilor francezi de la fiecare detaliu. Scaun șofer și pasageri sunt echipate cu capacități complete de instalare, salon echipat cu un set de recipiente pentru diferite obiecte, din spate s-a găsit un loc pentru a bagajelor de plasă. Sistem de înaltă calitate audio Peugeot 307 cât mai convenabil în managementul prin administrator tastelor, продублированным de pe volan.

Set de active și pasive, sisteme de securitate oferă pasagerilor franceză masina o protecție excelentă împotriva rutiere de adversitate. Inteligent de scaune, de încredere caroserie cadru, frane pe disc pe toate cele 4 roți, șase airbag-uri și o mulțime de elemente pasive de protecție Peugeot 307 sunt mereu gata să vină în ajutor într-o situație dificilă. Interesant, senzori de perne au două grade de acționare – cu несильном impact funcționează doar una dintre cele două газогенераторов perne, într-o coliziune la viteză mare vor fi implicate ambele generatoare de gaz.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

 • Plata inițială - 0%
 • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
 • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
 • Perioada de creditare de până la 2 ani.
 • Nici un fel de taxe ascunse.
 • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

 • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
 • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
 • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
 • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.