Tuning Great Wall

Great Wall este cel mai mare producător auto din industria auto chineză. În plus, este un brand popular printre pasionații de mașini și liderul incontestabil în producerea de pick-up-uri și SUV-uri în Asia. Numele Marelui Zid provine de la numele faimosului Mare Zid Chinezesc. Compania și-a început producția în 1976, producând camioane și camionete.

Tuning Marele Zid este o activitate foarte interesantă, deoarece această mașină este realizată într-un design standard pentru toți și, fără îndoială, necesită o notă de originalitate și o evidențiază în fluxul general.

Magazinul nostru online oferă idei originale de tuning. Puteți achiziționa următoarele piese de tuning de la noi:

  • praguri laterale;
  • kenguryatniki;
  • protectie frontala;
  • portbagaj balustrada.

Seturi de caroserie electrice pe Great Wall

Un element foarte important pentru o mașină este siguranța acesteia. Pragurile laterale de pe Marele Zid vor proteja cu ușurință mașina de pietricele care zboară de sub roți. În plus, în timpul unei coliziuni cu o altă mașină, va avea de suferit doar pragul lateral, pe care îl poți înlocui cu ușurință cu unul nou. În absența unui prag lateral în cazul unei coliziuni, poate apărea deformarea stâlpului central al mașinii.

Pe lângă pragurile laterale, kenguryatniki de pe Marele Zid au și o funcție importantă. Ele protejează în mod fiabil partea din față a mașinii și, de asemenea, fac aspectul mașinii mai masiv și mai prădător. Puteți instala singuri kenguryatniks, pentru aceasta nu aveți nevoie de sudare sau găurire.

Bare de acoperiș

Foarte des, proprietarii Marelui Zid acordă o atenție deosebită portbagajului, care se află pe acoperișul mașinii. In timpul unei excursii in natura sau la tara, uneori nu incape totul intr-un portbagaj obisnuit. Prin urmare, șinele de acoperiș sunt o alternativă excelentă. Poate transporta convenabil o barcă sau biciclete, precum și alte articole pentru turism și recreere.

În magazinul nostru online veți găsi piese de tuning Great Wall de înaltă calitate în Ucraina. Vă vom ajuta să creați un design unic și să vă remarcați din mulțime. Pentru o cunoaștere mai detaliată a sortimentului magazinului, puteți vizualiza catalogul nostru cu fotografii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă