Tuning GreatWall

Filter
Neselectat
Filtrare după
Produse
GreatWall Hover 2011↗ , praguri (4 buc)
Numărul articolului: 97UN091SP

Selectați textul:

4.5/5 Voturi: 8
pret 174 RON
-
+
Dimensiune fata de 45cm la...
Dimensiune fata de 45cm la 5 cm și spate de 23 cm pe 5 cm
GreatWall Wingle 5 praguri (4 buc)
Numărul articolului: 97UN091SP

Selectați textul:

4.38/5 Voturi: 13
pret 174 RON
-
+
Dimensiune fata de 45cm la...
Dimensiune fata de 45cm la 5 cm și spate de 23 cm pe 5 cm

Marele Zid este cel mai mare producător auto din industria auto chineză. În plus, este un brand popular printre pasionații de mașini și liderul incontestabil în producția de pickup-uri și SUV-uri din Asia. Numele Marele Zid provine de la numele faimosului Mare Zid din China. Compania a început producția în 1976, producând camioane și pick-up-uri.

Reglarea Marelui Zid este o activitate foarte interesantă, deoarece această mașină este fabricată într-un design standard pentru toți și, fără îndoială, necesită o notă de originalitate și o evidențiază în fluxul general.

Magazinul nostru online oferă idei originale de tuning. Puteți achiziționa de la noi următoarele piese de reglare:

  • praguri laterale;
  • kenguryatniki;
  • protecție frontală;
  • portbagaj pentru șinele de acoperiș.

Kituri de putere pe Marele Zid

Un element foarte important pentru o mașină este siguranța acesteia. Pragurile laterale de pe Marele Zid vor proteja cu ușurință vehiculul de pietricele care zboară de sub roți. În plus, în timpul unei coliziuni cu o altă mașină, va suferi doar pragul lateral, pe care îl puteți înlocui cu ușurință cu unul nou. În absența unui prag lateral, într-o coliziune, poate apărea deformarea stâlpului central al mașinii.

Pe lângă pragurile laterale, kenguryatnik-urile Marelui Zid au și o funcție importantă. Acestea protejează în mod fiabil partea din față a mașinii și, de asemenea, fac aspectul mașinii mai masiv și mai răpitor. Puteți instala singur kenguryatnik-urile, pentru aceasta nu aveți nevoie de sudură sau găurire.

Șine de acoperiș

Foarte des, proprietarii Marelui Zid acordă o atenție deosebită raftului de acoperiș, care este situat pe acoperișul mașinii. În timpul unei călătorii în natură sau în țară, uneori nu totul se potrivește într-un portbagaj obișnuit. Prin urmare, șinele de acoperiș sunt o alternativă excelentă. Poate fi folosit pentru a transporta convenabil o barcă sau biciclete, precum și alte articole pentru turism și recreere.

În magazinul nostru online veți găsi piese de reglare de înaltă calitate pentru Marele Zid din Ucraina. Vă vom ajuta să creați un design unic și să ieșiți din mulțime. Pentru o cunoaștere mai detaliată a sortimentului magazinului, puteți vizualiza catalogul nostru cu fotografii.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.