Accesorii Auto Carmos

Nissan Titan Crom pachet (kit)
Numărul articolului: 345353
4.42/5 Voturi: 12
pret 147 RON
-
+
Setul include: tampoane pen...
Setul include: tampoane pentru picioare, tampoane pentru faruri de ceață, cromate pentru capacul din spate
Pachet Nissan Sunny N16 2001-2006 Chrome (kit)
Numărul articolului: 345350
4.5/5 Voturi: 10
pret 147 RON
-
+
Setul include: Huse pentru...
Setul include: Huse pentru faruri, huse pentru picioare, huse pentru stâlpii ușilor, huse pentru mânere, huse pentru oglinzi, huse pentru semnalizatoare
Garnitură de pe oglindă laterală auto Mercedes Sprinter W901
Numărul articolului: car0093
4.18/5 Voturi: 17
pret 191 RON
-
+
Husele pentru oglinda later...
Husele pentru oglinda laterală a mașinii sunt fabricate din plastic ABS foarte durabil și de înaltă calitate. Deasupra accesoriilor auto, se aplică o acoperire cromată, care nu se teme de lumina ultravioletă, nici de reactivi scumpi, nici de spălare la presiune înaltă. Setul include 2 tampoane doar pentru reglarea Mercedes Sprinter W901 a tuturor anilor de model. Producție - Carmos, Turcia
Audi A4 Garnitură de pe oglinzi (oțel), 2004↗
Numărul articolului: car0002
4.7/5 Voturi: 10
pret 212 RON
-
+
Pentru a da masina ta Audi...
Pentru a da masina ta Audi (Audi) A4 fel de stil, cu siguranta ai nevoie de crom garnitură de pe oglinzi, pe care ne propunem să cumpere la prețuri foarte ispititoare preț(disponibil produsul mărcilor comerciale Omsa și Carmos).

Carmos” este o companie în dezvoltare dinamică, care și-a început activitatea în 1995 și continuă să se dezvolte în mod activ astăzi. Compania este implicată în producția de accesorii pentru diferite mărci de mașini din mai multe materiale diferite: aluminiu, oțel inoxidabil și carbon. „Carmos” este liderul fără îndoială în acest domeniu pe piața din toată Turcia, iar exporturile nu sunt doar către țările europene, ci și către clienți și parteneri din Asia, America de Sud și de Nord. Clienții apreciază varietatea de produse: este posibil să găsiți totul pentru fierul dvs. de călcat. Utilizarea metodelor moderne de fabricație ajută la experimentarea formelor și materialelor, motiv pentru care compania actualizează periodic cataloagele de produse.

Carmos - calitatea este cheia succesului

Compania „ Carmos” se distinge, în primul rând, prin atenția maximă la calitatea produselor sale, respectând toate standardele internaționale acceptate. Partenerii apreciază în cooperare reciprocă, în primul rând, o abordare responsabilă a muncii lor, profesioniști în domeniul lor la sediul angajaților, o gamă largă de produse, o creștere a sferelor de influență și o creștere rapidă. Datorită schimbărilor constante de pe piața accesoriilor auto, „Carmos” nu stă niciodată pe loc în evoluțiile sale, ci aduce în mod constant noi design-uri și soluții îndrăznețe. Acest lucru diferențiază compania de concurenții de pe piață.

Echipamente noi - de înaltă calitate

Meritul „ Carmos” constă, de asemenea, în faptul că oferă locuri de muncă pentru 250 de angajați și, de asemenea, își aduce contribuția neprețuită la economia turcească și la dezvoltarea afacerii auto în întreaga țară. Proprietarii turci de mașini sunt încântați să folosească produseleCarmos, deoarece sunt încrezători în fiabilitatea și durabilitatea accesoriilor. Compania a început meritat să-și câștige popularitatea în străinătate: performanța exporturilor s-a îmbunătățit, ceea ce înseamnă interesul străinilor  dealeri . Va putea concura cu companii de renume mondial. Clienții din întreaga lume vor găsi ceva pe gustul lor printre produsele Carmos: fie că sunt clasici atemporali sau un fel de modernitate.

«Carmos» - este alegerea viitorului.

Compania monitorizează activ noile tendințe din industria auto, evoluțiile, încercând să ofere clienților săi cele mai bune produse. Partenerii primesc o cooperare de încredere, care va îmbunătăți reciproc calitatea bunurilor fabricate, va îmbunătăți performanța la export, va îmbunătăți indicatorii cererii și componenta financiară. Compania Carmos este alegerea celor care apreciază practicitatea, rezistența, stilul și calitatea accesoriilor auto.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.