Accesorii auto EGR

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
Produse

În 1973, în Australia a fost înființată o mică companie, al cărei nume este alcătuit din inițialele primului șef și fondator al companiei, Edward, și din primele litere ale numelor fiilor săi - Greg și Rod Horville.

Istoria fundației companiei EGR

Dezvoltarea industriei polimerilor și dezvoltarea tot mai multor noi tehnologii au permis companiei să-și extindă semnificativ producția. La începutul anului 1983, gama de accesorii produse de EGR includea ferm accesorii pentru mașini din sticlă acrilică. O abordare de înaltă calitate a desfășurării activităților sale și cea mai înaltă calitate a deflectoarelor și a altor accesorii au permis companiei să devină rapid unul dintre liderii mondiali general acceptați în acest domeniu.

Dezvoltarea pe scară largă a industriei auto, care a început să acorde o mare atenție siguranței șoferilor și pasagerilor, precum și performanțelor aerodinamice în timpul conducerii, a permis deflectoarelor acrilice și altor elemente să ocupe o poziție de lider fermă în rândul concurenților. Sticla acrilică, utilizată în mod regulat de companie, a devenit opțiunea ideală pentru crearea accesoriilor ușoare și durabile pentru a îmbunătăți protecția vehiculului și pentru a spori performanțele sale aerodinamice.

Acum compania este un mare serviciu transnațional, cu un număr mare de reprezentanțe în Europa și Statele Unite. În plus față de deflectoarele prezentate, potrivite pentru majoritatea mașinilor, produsele companiei sunt furnizate pentru instalare ca standard în cele mai importante preocupări auto din lume. Deci, într-un procent destul de mare de mașini, piesele fabricate de EGR sunt deja instalate.

Digital Designs este reprezentantul oficial al EGR în Ucraina

Compania EGR a devenit acum unul dintre liderii general acceptați în producția de deflectoare auto. Digital Designs este distribuitorul oficial al companiei australiene EGR în Ucraina. Datorită colaborării directe cu furnizorul, suntem gata să oferim, probabil, cele mai mici prețuri pentru întreaga gamă de produse fabricate de companie.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă