Accesorii auto Erkul

Produse

Firma „Erkul Auto” are o istorie extinsă, care are 13 ani de muncă, și anume din 2006, pe piața producătorilor de accesorii auto și protecție pentru autoturisme.

Caracteristicile companiei-producător de piese și piese auto - „Erkul Auto”

Erkul Auto, o companie cu sediul în Istanbul, folosește exclusiv componente și materiale de înaltă calitate în procesul de producție de portbagaj și șine de acoperiș, trepte, bare și alte accesorii/piese concepute pentru mașini, camionete, SUV-uri, jeep-uri și pickup-uri.

Atelierele de producție ale Erkul Auto corespund tendințelor moderne, datorită cărora compania se descurcă bine cu lansarea oricărui număr de produse. Cert este că fabrica este dotată cu echipamente tehnice exclusiv inovatoare conform standardelor actuale.

Activitățile Erkul Auto, un producător de piese și componente pentru mașini și camioane cu sediul la Istanbul

Erkul Auto este specializată în producția de accesorii pentru mărci de automobile precum Citroen, Fiat, Ford, Gret Val, Honda, Hyundai, Kia, LADA, Land Rover, Lifan, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Ssang Yong, Suzuki, Toyota, Volkswagen și alte vehicule de pasageri.

În primul rând, compania „Erkul Auto” este specializată în producția de cârlige, portbagaj, șine de acoperiș, elemente de protecție, praguri. Toate produsele fabricate sub marca sa sunt de înaltă calitate și au primit în mod repetat o evaluare pozitivă din partea experților auto de clasă mondială.

Sferele de influență ale companiei „Erkul Auto” și direcțiile în care sunt vândute produsele fabricate

Erkul Auto aparține categoriei producătorilor de renume de componente și elemente de protecție, precum și alte piese de format pentru camioane și autoturisme. De aceea, produsele fabricate de Erkul Auto sunt vândute în majoritatea țărilor Europei, în străinătate îndepărtată și apropiată, continentul asiatic, inclusiv China, Japonia, Coreea de Sud și sunt vândute și în Statele Unite ale Americii, Canada, Australia și alte regiuni ale lumii. De asemenea, spre deosebire de alti producatori, Erkul Auto stabileste preturi destul de mici pentru piesele de schimb/componente pentru camioane si autoturisme produse la randul sau, ceea ce le face una dintre cele mai accesibile ca si cost initial.

Erkul - producător de trepte laterale

Erkul - Tabliere Fullmond

Compania Erkul - Maydos V2

Erkul este un producător de suporturi pentru picioare și truse electrice pentru caroserie

Firma Erkul - trepte pentru autoturisme

Tabloane RedLine V1

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă