Accesorii Auto GPlast

Produse

Compania noastră Digital Designs este un distribuitor oficial în toată Ucraina pentru un număr mare de producători de accesorii auto. Printre companiile pe care le reprezentăm, o opțiune excelentă este G-Plast, ale cărui accesorii auto sunt în mod constant la mare căutare în rândul cumpărătorilor de toate veniturile.

G-Plast este combinația perfectă de înaltă tehnologie și o abordare individuală a fiecărui client

Cu sediul în Turcia, compania este unul dintre liderii mondiali recunoscuți în fabricarea lămpilor de ceață de calitate, adaptate modelelor de mașini specifice. Aceasta este o întreprindere cu adevărat unică, care a reușit să combine o experiență de producție unică și propriul stil individual, distingând accesoriile produse aici de marea majoritate a concurenților.

Printre principalele avantaje competitive ale companiei se numără următoarele puncte:

  1. O gamă largă de faruri auto, oferite pentru aproape toate modelele actuale de pe piață. În plus, puteți găsi cu ușurință faruri de la producător care să se potrivească mașinii dvs., care a fost lansat cu mult timp în urmă.
  2. Produsele companiei sunt vândute nu numai în Turcia, ci și în Ucraina, unde acest proces este asistat de compania noastră, care este partenerul oficial al serviciului. Farurile auto oferite de noi, ca distribuitor oficial al produselor de service G-Plast, sunt de înaltă calitate și, cu o îngrijire adecvată, pot servi timp de mulți ani.
  3. Perioada de garanție pentru farurile produse de companie este mult mai lungă decât cea a concurenților. Acest lucru se datorează calității ridicate a produselor și controlului de calitate în mai multe etape al fiecărui produs fabricat.

G-Plast, care este reprezentat în Ucraina de Digital Designs, oferă o selecție foarte mare de faruri auto de diferite modele. Prețurile mici și calitatea excelentă vă vor ajuta să faceți alegerea în favoarea acestei companii, a cărei gamă este prezentată în cataloagele noastre.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă