Despre noul Ford Transit 2015

În 2015 Ford Transit aniversează jumătate de secol de activitate, cu începere de producție a acestui model în Europa. Pentru o astfel de perioadă considerabilă de această rezistent comercial masina a reușit să se afirme drept надежнная masina universala. Pentru aproape 50 de ani s-a efectuat mai mult de șapte milioane de automobile, ceea ce vorbește despre o foarte mare popularitate de mașini din gama sa.
Într-un cadru unitar a strategiei și punerea în aplicare în întreaga lume, inclusiv principalele piețe,inclusiv și rusă, a fost elaborat un nou Ford Tranzit, extinzând astfel gama de modele comerciale auto. Adică, Ford va fi prezentat un model de ultimă generație într-o serie de medii și vehicule comerciale ușoare.

Ultimul model 2012


Стартовавшее în Елабуге linie de producție Ford Tranzit, în 2012, a satisfăcut, încredințate de așteptare în comun, în cazul în care cu succes au fost fabricate de Tranzit de generația actuală. Pe ea montate motoare de diferite capacitati (diesel Duratorq de 2,2 litri; 100, 125, 155л.cu.). Anume cu acest model, Ford a devenit lider în Rusia în clasă comerciale ușoare auto și păstrează poziția de lider printre "străini" deja de doi ani.

Ce va fi?


Acum e timpul pentru a rula și noul Ford Tranzit cu o transmisie cu șase trepte, motorul Duratorq TDCi (2,2 l; 125, 135, 155 cp), precum și o alegere orice tip de unitate (cum completă, cât și față sau spate). În piața noastră, noul Transit va fi prezentat în mai multe variante (și mixt, și 18 locuri, microbuz, van din metal), respectiv și autorizată greutatea variază în destul de o gamă largă de (3,1...4,7 t). La fel, cumpărătorul poate alege auto din трехразных lungimea versiuni de înaltă sau medie acoperiș.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.