Review 500-puternic Audi TT RS-R de la atelierul ABT Sportsline

Germana compania de tuning ABT Sportsline este cunoscut faptul că actualizeaza masinile concernului Volkswagen. Recent, expertul de bine au lucrat la roadster Audi TT RS-R, care s-a primit cu foarte formidabil impresionantă de vedere, iar puterea masinii a crescut de la 500 de cai putere.

Înainte de a roadster de la Audi TT RS-R "făcut de mână" specialistii ABT Sportsline, masina a avut în sale de credit de 400 de "cai" și motopropulsor volum de 2,5 cp Deja cu acești indicatori, mașină de fericit cu multi fani ai acestui model. Cu toate acestea, expertul de tuning atelier au considerat că este plictisit și s-au apucat de lucru.

După ce le-a "agresat" de 5 cilindri, motorul mașinii a fost modernizat și a devenit emite o putere de 500 de cai putere. Cuplul în acest caz este de 570 Nm. De pornire viteza vehiculului a crescut cu 0,5 și acum este de 3,4 cu până la prima sută.

În afară de forță de schimbare expertul nu a trecut de partea și aspectul roadster. În special, a apărut un nou mutant карбоновый kit, în cadrul căreia există un spoiler frontal, praguri laterale, precum și flapsurile din față și din spate. O noua grila cu logo-ul foarte bine în armonie cu corpul. Și, desigur, nu uitați despre jante, dimensiune care este de 20 de centimetri și în cazul în care s-a format inscripția ABT Sport GR.

Salon de 500-puternic auto, de asemenea, nu a rămas fără schimbări, dar expertul studio ABT Sportsline spun că totul depinde de dorințele clientului. Este programat să fie lansat până în prezent doar 50 de unități "taxat" Audi TT RS-R ABT Sportsline. Costurile de prelucrare nu a raportat, cu toate acestea, această informație devine disponibilă atunci când plasați o comandă pe masina sport.

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.