Accesorii Auto Omsa Line

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
Omsa Line Volkswagen
Produse

Compania „Omsa Line” este unul dintre liderii în producția de accesorii auto pentru mașinile japoneze, americane, europene și rusești. Produsele sale sunt apreciate și respectate pentru calitatea, aspectul prezentabil și performanța superioară.

Istoria companiei turcești „Omsa Line”

Compania turcă „Omsa Line” de mai bine de douăzeci de ani, și anume, începând cu 1995, se specializează în fabricarea diferitelor accesorii și componente auto din materiale precum oțel inoxidabil, lemn, material compozit, aluminiu și piele.

Produsele companiei "Linia Omsa"

Activitatea principală a companiei turcești „Omsa Line” este producția angro de elemente de protecție frontale, accesorii cromate, arcuri și corpuri, cotiere, cruci de bare, covorase speciale, covoare, deflectoare din sticlă, truse de caroserie aerodinamice, dispozitive multimedia, șine de acoperiș, praguri, fibră de carbon și alte componente și accesorii pentru mașinile rusești, europene, chineze, japoneze și americane.

De la înființare, Omsa Line a urmat o singură regulă: să producă numai produse, accesorii și componente de înaltă calitate pentru mașini, care ar fi evaluate pozitiv de cumpărători - șoferi. Datorită aderării la această regulă, Omsa Line reușește să își consolideze prestigiul pe piață, să aducă varietate în gama de produse și să preia treptat o poziție de lider atât în Turcia, cât și în întreaga lume.

Ar trebui să înțelegem că Omsa Line este un grup de companii care se străduiesc să atingă un singur obiectiv - să intereseze consumatorii și revânzătorii cu produsele lor. Prin urmare, dacă cumpărați produsele companiei turcești „Omsa Line”, atunci puteți fi siguri de calitatea sa înaltă și de caracteristicile de performanță îmbunătățite pe care nouăzeci la sută dintre producătorii mondiali de produse identice nu vi le pot oferi.

Caracteristici ale aprovizionării cu produse ale companiei turcești "Linia Omsa"

Peste 300 de angajați lucrează la fabricile companiei turcești „Omsa Line”, grație căreia reușește să exporte produse finale în multe țări ale lumii, inclusiv Federația Rusă, Japonia, Statele Unite ale Americii, China, țările europene , precum și aproape și departe în străinătate.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă