Tuning Peugeot 107

Filter
Neselectat
Filtrare după
Filter
Selectare după parametri
Categorii de produse
Цена
от до RON
Închidere
Ușor de tuning interior Peugeot 107
Numărul articolului: dd24978

Selectați o culoare:

4.64/5 Voturi: 11
pret 298 RON
-
+
Faceți clic pentru mai mult...
Faceți clic pentru mai multe informații, pentru a vedea gama de culori
Numărul articolului: car8129

Selectați producătorul:

4.64/5 Voturi: 11
pret 86 RON
-
+
Numărul articolului: a025k
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.14/5 Voturi: 7
pret 52 RON
-
+
Articol versatil! Este pus...
Articol versatil! Este pus pe un repetor obișnuit de semnalizare. Forma ovala, dimensiune 94mm pe 50mm
Numărul articolului: a025b
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
4.53/5 Voturi: 15
pret 60 RON
-
+
Articol versatil! Este pus...
Articol versatil! Este pus pe un repetor obișnuit de semnalizare. Forma dreptunghiulara, dimensiune 115mm pe 50mm
Numărul articolului: 97UN091SP

Te rog selecteaza:

4.64/5 Voturi: 11
pret 180 RON
-
+
Dimensiune fata 45cm x 5cm...
Dimensiune fata 45cm x 5cm si spate 23cm x 5cm.
Produs universal
Numărul articolului: CFC08
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 14 RON
-
+
Produs universal
Numărul articolului: CFC09
Cel mai BUN PREȚ garantat în România
5/5 Voturi: 1
pret 14 RON
-
+
Produs universal
Numărul articolului: P2055106

Te rog selecteaza:

4/5 Voturi: 3
pret 43 RON
-
+

Oferim tuning Peugeot 107 la vânzare cu amănuntul la un preț cu ridicata: truse de caroserie, accesorii, totul pentru interior, spoiler, căptușeli. Premiera Peugeot 107 a avut loc în 2005 la Salonul Auto de la Geneva. Mașina împarte o platformă tehnologică cu modelele Citroen C1 și Toyota Aygo. Fabrica pentru producerea tuturor celor trei mașini este situată în orașul ceh Kolin.

Recenzie Peugeot 107 din magazinul de tuning DD

Aspectul plictisitorului runabout este o adevărată operă de artă. O combinație neobișnuită de forme rotunjite, un radiator „zâmbitor”, tehnologia originală de iluminare din spate conferă mașinii un caracter viu, optimist. Aspectul „sutei șapte” va atrage cu siguranță tinerii, în special fetele. Lungimea mai mică de 3,5 metri permite Peugeot 107 să iasă victorios din orice blocaj de trafic, să petreacă un spațiu minim pe un viraj și parcare. Portbagajul, a cărui capacitate este de numai 139 de litri, a căzut victimă dimensiunilor sale reduse. Deși, pe de altă parte, contingentul care achiziționează o mașină are nevoie cu greu de un portbagaj foarte mare. În plus, rabatând scaunele din spate, îi puteți extinde volumul la 570 litri considerabili. Principalul lucru este că designerii au oferit suficient spațiu liber în primul rând, datorită căruia șoferul de aproape orice dimensiune poate conduce confortabil Peugeot 107.

Salon Peugeot 107

Designul interior al Peugeot 107 nu este departe de exterior. Și realizând accesorii de reglare din magazinul nostru de mașini, îl puteți transforma în continuare. Iată toate aceleași forme futuriste, aparate elegante, conducte de aer la modă, fotolii frumoase.

Motor, siguranță și alte caracteristici ale Peugeot 107

Varianta mașinii furnizate Ucrainei este echipată cu un singur motor de 68 CP litru. Combinat cu o greutate de 800 kg, motorul oferă mașinii performanțe de viteză acceptabile, permițându-i să accelereze la 150 km / h. În același timp, unitatea este uimitor de economică: francezii declară un consum de 4,6 l / 100 km în ciclul combinat. Când cumpărați un Peugeot 107, puteți alege dintr-o transmisie manuală cu 5 trepte și un „robot” 2-tronic.

În ciuda dimensiunilor sale modeste, micul Peugeot a reușit să devină una dintre cele mai sigure mașini dintre mașinile mici: 4 puncte conform rezultatelor testelor de impact EuroNCAP (protecție la nivelul mașinilor din clasa "D"). Configurația inițială conține 2 airbag-uri și sisteme automate ABS + EBFD, o pereche de airbag-uri laterale și airbag-uri cortină suplimentare sunt disponibile la un cost suplimentar.

Combinația dintre un design pozitiv strălucitor, un interior plăcut, un motor economic și un nivel ridicat de siguranță au făcut ca Peugeot 107, un kit de caroserie pentru care puteți cumpăra de la noi en-gros și cu amănuntul, să fie destul de popular pe piața noastră, în special în cadrul târgului jumătate.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel