Tuning Peugeot 207

Peugeot 207 Garnitură de pe mâner
Numărul articolului: car2018

Selectați numărul și producător:

4.38/5 Voturi: 8
72 RON
-
+
Peugeot 207 Garnitură de pe oglinzi
Numărul articolului: car8901

Selectați materialul:

4.5/5 Voturi: 10
229 RON
-
+

În 2004, francezii au început să dezvolte o nouă generație de reprezentant de clasa "B", în primăvara anului 2006, masina a fost prezentat publicului, iar pentru a zbura primii norocoși au intrat în posesia hatchback Peugeot 207. Tuning Peugeot 207 - una dintre cele mai populare categorii de pe site-ul nostru, accesorii si kituri de corp, prezentate în ea, nu numai decora masina, dar și de a crește-l ergonomia, manevrabilitatea.

Istoria Peugeot 207 de la un magazin de tuning ДДаудио

În martie 2008, la mai puțin de 2 ani după începerea producției, Peugeot 207 și-a sărbătorit prima aniversare – numărul de unități vândute auto a depășit 1 000 000. Ritmul de vânzare modelul runde de mult timp favorit publicul european – Volkswagen Golf, devenind cel mai bine vandut хэтчбэком în Europa.

Interesant, că predecesorul său a mașinii cu numărul 206 – de pe linia de asamblare până în prezent nu a fost scos: cererea mare de pe masina (până în prezent a vândut peste 5,5 milioane de exemplare) a fost cauza paralel de producere ambele modele.

Peugeot 207 a crescut semnificativ în dimensiuni: serios crescut lungime și înălțime. În funcție de structură utilizate de site-uri și unități de platformă Citroen C3. Adevărul, noi "deer tineri" nu a ieșit dincolo de golf de clasă: pe bancheta din spate este încă confortabil se află doar doi pasageri – trei trebui să serios pentru a face loc.

Expertii francezi au acordat o mare atenție de securitate, care rezultă în copilul lor a strălucit trecut de crash-teste pe versiunea de EuroNCAP, câștigând meritat cinci puncte. Funcțiile de protecție în 207-m transferată pe umerii seturi de sisteme electronice: ABS, ESP, controlerului de tracțiune, senzor electronic de stabilitate și de airbag-uri, care poate fi de până la 6 bucăți. Pentru îmbunătățirea calități aerodinamice vă recomandăm să cumpere pentru tuning Peugeot 207 spoiler, deja загрунтованный de vopsit, deci de instalare va dura mai puțin timp.

Europene variante sunt echipate cu motoare pe benzină și motoare diesel, cu toate acestea, calitatea slabă a rus motorinei este motivul pentru care pe piața noastră puteți găsi doar masini cu motoare pe benzină de 1.4 și 1.6 litri de la 88 pana la 175 cp, cel Mai puternic de 175 cp турбоагрегат, creat în colaborare cu inginerii de la BMW, este castigatorul concursului "Motorul anului-2007" (în tabără bavarez aceeași motor este echipat cu un MINI Cooper S).

În 2007, a avut loc premiera a 3 noi modificări "două sute saptea" - break Peugeot 207 SW, coupe Peugeot 207 CC și o versiune cu profil sportiv Peugeot 207 RC. "Драйверский" 207 RC, cu un cuplu maxim de 240 Nm, este echipat cu jante de 17 inch cu anvelope Bridgestone Potenza, cele mai sofisticate sisteme de securitate și elegant de tapiterie din piele.

Salon Peugeot 207

A fost efectuat un lucru serios asupra facilitării înțelegerii între mașină și șofer: de la bord Peugeot 207 este un limitator de viteza cu posibilitatea de a ajusta, senzor de nivel de presiune în pneuri, cruise control, parktronic. Inovatoare farurile sunt capabile de a ghida fluxul de lumină în direcția corectă atunci când cotitură. Interesant este că la trecerea printr-un viraj farurile nu sunt rotite în urma conducere: sistemul electronic implică doar una din cele două lămpi suplimentare pentru fiecare din direcțiile. Volanul este prevăzut cu posibilitatea de reglare în 2 direcții: șoferul a oricărui organism va fi capabil de a găsi o poziție confortabilă. Scaunele, de asemenea, nu ne lăsa în jos – bun suport lateral și largi posibilități de configurare a le face extrem de confortabil. Serios, a crescut calitatea салонного plastic, în comparație cu predecesorul său. Suplimentar, vă recomandăm să setați cotiera pentru tuning interior Peugeot 207 sau decora торпеду decorative suprapuse pe tabloul de bord.

În salonul Peugeot 207 realizat o oportunitate interesanta de saturație a aerului plăcute mirosuri de orice parfum. Pentru aceste scopuri este adaptat special aroma.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.