Tuning Nissan 370Z

Sortare
Fără sortare
Filter
Neselectat
Filtrare după
Categorii de produse
Цена
от до RON
4
Numărul articolului: 97UN091SP

Alegeți o inscripție:

pret 153 RON
✅ În stoc
-
+
Produs universal
Numărul articolului: CFC15
pret 12 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-14 zile

Nissan este o marcă celebră de mașini sport. Nissan 370Z (Nissan 370 Zet) are un aspect nou și o greutate mai mică, precum și un motor mai puternic. Acest model a înlocuit deja învechitul 350Z, dar, la rândul său, atât designul extern, cât și caracteristicile interne au fost actualizate.

O scurtă trecere în revistă a Nissan 370Z de la magazinul de tuning Ddaudio

Ampatamentul este acum mai scurt cu 100 mm, respectiv ecartamentul roților a crescut cu 15 și 55 mm, drept urmare manevrabilitate a devenit mai bună. Versiunea actualizată are faruri în formă de săgeată, precum și stopuri - acum arată ca emblema acestui model. Pachetul Ultimate este echipat cu jante din aliaj de 19 inchi. Utilizarea aluminiului în construcția ușilor, hayonului și capotei, precum și a unei baze scurtate, a contribuit la reducerea greutății mașinii cu 32 de kilograme. Motorul are un volum de 3,7 litri si 327 CP. 370Z este echipat cu o transmisie automată cu șapte trepte, cutia este controlată atât pe volan, cât și cu ajutorul unui stick. Accelerația până la 100 km/h are loc în 5,6 secunde.

Puteți cumpăra accesorii de tuning de pe site-ul nostru. Garantăm cele mai bune prețuri din Ucraina pentru întregul kit de caroserie și transport gratuit. Toate produsele prezentate în catalog sunt fabricate de companii de renume mondial. Calitatea este confirmată de mii de clienți.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă