Material de amortizare a vibrațiilor bituminos autoadeziv Shumoff Mix

Numărul articolului: shmm
4.5/5 Voturi: 12
pret 31 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 2-3 zile
Vedeți analogii

Caracteristici Shumoff Mix-Standard - 3,4 mm

Data expediere: 03.10.2022
Producător: Shumoff
Țara: ticălos rasist
Material: Diferite materiale
Tip de instalare: Adeziv de film
Echipament: 1 foaie.
Numărul articolului: shmm
Categoria de produse:

Comentarii Shumoff Mix-Standard - 3,4 mm

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Materialul pentru izolarea vibrațiilor și a zgomotului Shumoff Mix (27 cm pe 37 cm) are un coeficient decent de pierderi mecanice (0,40 unități), prin urmare combate eficient zgomotul structural și diferitele vibrații care provin de la caroseria mașinii. Este format din patru straturi:

 1. Primul (adeziv) este un strat de mastic pe bază de cauciuc , datorită căruia Shumoff aderă foarte strâns la suprafața tratată, fără a lăsa șansa ca aerul și apa să pătrundă sub baza adezivă. În plus, compoziția masticului protejează caroseria mașinii de coroziunea prematură.
 2. Al doilea este un strat bituminos , care se caracterizează prin plasticitate și elasticitate. Bitumul se taie usor in bucati de marimea dorita si este incredibil de rezistent la temperaturi ridicate si joase.
 3. Al treilea este un strat de întărire pentru rezistență suplimentară a materialului Shumoff Mix. Nu permite bitumului să se deformeze, să se sfărâme sau să crape sub influența diferiților factori externi (de exemplu, temperaturi sub zero), precum și în cazul deteriorării unuia dintre straturi.
 4. Al patrulea este un alt strat bituminos .

Grosimea totală a materialului este de 3 mm, iar deasupra este acoperit cu o peliculă pentru o instalare ușoară (previne lipirea mâinilor și a rolei de rulare de compoziția bituminoasă).

Avantajele competitive ale Shumoff Mix:

 • foarte plastic și ușor tăiat cu un cuțit de construcție sau foarfece;
 • cu greutate redusă, are eficiență și fiabilitate ridicate;
 • montat fără a folosi un pistol termic (singura condiție este ca temperatura mediului să fie de cel puțin 20 ° C);
 • instalarea izolației fonice de acest tip este posibilă chiar și pe acele elemente ale corpului care sunt expuse la vibrații puternice, umiditate sau căldură;
 • protejează metalul de coroziune;
 • pentru acest material, curățenia suprafeței nu contează (masticul, în orice caz, va adera strâns de părțile metalice și nu va lăsa goluri);
 • Vizomat Mix este un analog al izolației vibrațiilor din fabrică, care este instalat la o temperatură de -150°C. Only Mix se monteaza fara incalzire si este un material autoadeziv, deci nu necesita ajutorul specialistilor pentru a-l aplica pe o masina.

Zone de tratament recomandate:

 • arcuri de roată;
 • garda frontala;
 • tunel;
 • spațiu sub panou;
 • podeaua portbagajului și interior.

Materialul de izolare fonică Shumoff Mix este recomandat să se lipească pe suprafețe plane. Și puteți învăța cum să faceți acest lucru din rubrica noastră Izolarea zgomotului cu propriile mâini .

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă