Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) Audi A6 C5 1997-2001

Numărul articolului: lib0987
4.12/5 Voturi: 17
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Audi A6 C5 1997-2001

Data expediere: 06.10.2022
Producător: Carmos
Țara: Curcan
Material: Plastic
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: lib0987
Categoria de produse:

Comentarii Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Audi A6 C5 1997-2001

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Orice automobilist vrea să-și înfrumusețeze mașina. Pentru cei care doresc să sublinieze individualitatea prietenului lor de fier și să iasă din mulțime, există o gamă largă de accesorii cromate. De exemplu, huse pentru oglinzi și mânere, strângere frontală, praguri și alte pachete cromate.

Husele decorative pentru oglinzile Omsa și Carmos sunt o parte a reglajului mașinii care îi îmbunătățește aspectul și o protecție suplimentară a oglinzilor împotriva deteriorării. Cu ele, exteriorul mașinii capătă un luciu extern și un farmec suplimentar. Nu se tem să spele o mașină sub presiune ridicată, nu se deformează și nu își pierd strălucirea în niciun fel de condiții și circumstanțe.

Instalarea accesoriilor necesită o pregătire preliminară redusă a mașinii, și anume curățarea și degresarea. Iar instalarea lor se efectuează pe bandă dublă a unei companii americane. Tot ceea ce vi se cere este să apăsați produsul cu o parte pe carcasele oglinzii laterale.

Puteți cumpăra suprapuneri pe oglinzi pentru Audi (Audi) A6, precum și alte pachete cromate din magazinul nostru. La rândul nostru, vă garantăm cel mai mic preț din Ucraina și livrare gratuită în cel mai scurt timp posibil.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă