Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) Audi A6 C5 1997-2001

Numărul articolului: lib0987
4.12/5 Voturi: 17
Din producție
Vedeți analogii

Caracteristici Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Audi A6 C5 1997-2001

Data expediere: 30.01.2023
Producător: Carmos
Țara: Curcan
Material: Plastic
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: lib0987
Categoria de produse:

Comentarii Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Audi A6 C5 1997-2001

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Orice șofer vrea să-și înfrumusețeze mașina. Pentru cei care doresc să sublinieze individualitatea prietenului lor de fier și să iasă în evidență din mulțime, există o selecție largă de accesorii cromate. De exemplu, suprapuneri pe oglinzi și mânere, pe lăzile din față, pe praguri și alte pachete cromate.

Suprapunerile decorative pentru oglinzile Omsa și Carmos sunt o parte de reglare a mașinii care îi îmbunătățește aspectul și o protecție suplimentară a oglinzilor împotriva deteriorării. Cu ele, exteriorul mașinii capătă un luciu extern și un farmec suplimentar. Nu le este frică de spălarea mașinilor la presiune mare, nu se deformează și nu își pierd strălucirea în nicio condiție și circumstanță.

Instalarea accesoriilor necesită puțină pregătire prealabilă a mașinii, și anume curățarea și degresarea. Iar instalarea lor se realizează pe o bandă adezivă dublu-față a unei companii americane. Tot ceea ce vă este necesar este să apăsați produsul cu o parte pe corpul oglinzilor laterale.

Puteți cumpăra huse oglinzi pentru Audi (Audi) A6, precum și alte pachete cromate din magazinul nostru. Din partea noastră, vă garantăm cel mai mic preț din Ucraina și livrare gratuită în cel mai scurt timp posibil.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă