Bara fata 4 faruri (2006-2013) Mercedes Sprinter 2006-2018

Numărul articolului: 4724-511
4.17/5 Voturi: 6
pret 1187 RON
⛔ Stoc epuizat, la comandă 10-14 zile
Vedeți analogii

Caracteristici Bara fata 4 faruri (2006-2013) pentru Mercedes Sprinter 2006-2018

Data expediere: 09.12.2022
Material: Din fibra de sticla
Tip de instalare: Fabrica de sticlă din chișinău adeziv-material de etanșare
Echipament: Conform foto (adezivul nu este inclus)
Numărul articolului: 4724-511
Categoria de produse:

Comentarii Bara fata 4 faruri (2006-2013) pentru Mercedes Sprinter 2006-2018

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Bara de protecție față (suprapusă pe cea nativă) de pe Sprinter se distinge printr-un design agresiv și modern, care va atrage cu siguranță atenția celorlalți și a altor proprietari de mașini. În plus față de frumusețea externă, este și un kit de caroserie aerodinamic eficient pentru Sprinter, care îmbunătățește manevrabilitatea mașinii și răcirea compartimentului motorului.

Bara de protecție față este fabricată din fibră de sticlă foarte puternică, rezistentă la sarcini de impact moderate. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că, în caz de parcare nereușită și lovirea bordurii, kitul se va sparge sau va zbura în bucăți. Desigur, în cazul unei coliziuni puternice frontale cu o altă mașină, încălcarea integrității nu poate fi evitată. Dar dacă instalați un astfel de design împreună cu o protecție a barei de protecție pentru un Mercedes Sprinter 906 , atunci împreună va salva corpul de daune grave într-un accident și poate chiar salva viețile persoanelor care stau în mașină (bara de protecție și bara de protecție din acest stingeți energia principală de impact, preluând-o).

Puteți cumpăra o bară de protecție față pentru reglarea Mercedes Sprinter prin simpla adăugare a acestui articol în coș. Mărfurile sunt întotdeauna disponibile în depozitele noastre, vândute clienților angro și cu amănuntul la cele mai bune prețuri din Ucraina și Rusia (livrarea se efectuează și în orice regiune din ambele țări).

Accesoriul este deja pregătit pentru vopsire și este montat în locurile originale folosind elementele de fixare incluse în kit.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă