Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) Citroen Berlingo 2008-2018

Numărul articolului: car4542
4.07/5 Voturi: 14
pret 121 RON
✅ În stoc
-
+

Caracteristici Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Data expediere: 30.01.2023
Producător: Carmos
Material: ABS-plastic
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: car4542
Categoria de produse:
Dimensiuni și greutatea cutiei
LungimeLăţimeÎnălţimeGreutate
3225122

Comentarii Ornamentle de la oglinzi (2 bucati, plast.) pentru Citroen Berlingo 2008-2018

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

Acest accesoriu auto este un set de ornamente cromate elegante pentru oglinzi laterale. Instalat pe elementele standard ale caroseriei în dreapta și în stânga. Are un design individual - realizat într-o formă simplificată, cu ușoare îndoiri. Scop - reglarea Citroen Berlingo, oferind completitudinea aspectului mașinii și sporind proprietățile sale aerodinamice.

De ce ai nevoie de huse pentru oglinzi?

Oglinzile laterale în timpul mișcării de mare viteză sunt expuse la efecte abrazive semnificative, întâlnind pietre mici, nisip, praf pe drum. Este clar că toate acestea duc la apariția unor mici zgârieturi și zgârieturi și mai devreme și mai nemiloase decât pe restul suprafeței corpului. Proprietățile protectoare, operaționale și estetice ale plasticului ABS cromat vor ajuta la corectarea acestei situații neplăcute.

Modelul oferit de suprapuneri este realizat pentru o anumită marcă de mașină și nu necesită modificări suplimentare în timpul instalării. Poate fi montat cu ușurință pe carcase standard folosind bandă dublă sau etanșant (furnizat împreună cu banda). Tot ceea ce este necesar pentru instalare este să pregătiți suprafața (spălați, frecați cu alcool) și apăsați accesoriul până la ea.

Puteți cumpăra huse de oglinzi Citroen Berlingo la cele mai mici prețuri din magazinul nostru. În același timp, oferim o garanție pentru bunuri, promitem livrarea promptă și, dacă reușiți să găsiți acest produs la aceeași calitate mai ieftin decât al nostru, vă vom rambursa 110% din diferență.

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă