Agresiv și dinamic crossover Toyota RAV 4

Crossover Toyota RAV 4 deja de mult timp în urmă a câștigat o mare popularitate pe multe piețe auto. Nu cu mult timp în urmă, inginerii companiei japoneze a lansat a patra generație a acestui паркетника, care, în opinia lor, va fi nu mai puțin popular.

Aspectul noii Toyota RAV 4 a devenit mai rafinat și mai dinamic. Farurile au forma de triunghiuri, iar grila în formă de benzi înguste le conectează buna linie. Foarte masiv și agresiv arata bara de protecție față, în poziția în care s-a format o mare de admisie a aerului. Lămpile de ceață sunt mici, rotunde forme și acestea sunt situate în unghiulare din tranșee.

Se uită la masina din profil, imediat, se poate observa o scădere acoperiș, care se termină cu un mic spoiler. Mărite pasajele rotilor, de asemenea, armonios s-au înscris în exterior actualizat Toyota RAV 4.

Salon de crossover primit, de asemenea, destul de o schimbare. În primul rând ochiul tabloul de bord actualizat, care are un masiv de vedere. Tabloul de bord dobândit 4-inch ecran de bord компаьютера, iar consola centrala a apărut touch screen multimedia de instalare, prin care puteți controla diferite funcții importante auto. Tuning interior va da masinii un plus de confort și confort.

În trei spițe volan multifunctional fabricat în tradiției clasice, dar foarte convenabil ", se află" în mâinile lor. Calitatea materialelor de finisare a crescut semnificativ – a apărut mai mult din plastic moale.

Clearance-ul de dimensiunea Toyota RAV 4 lungime este de 4,57 m, o lățime de 1,84 m, la o înălțime de 1,67 m, iar garda la sol este de aproape 200 mm Motor gama crossover-ul conține trei variante de unități, printre care s-a găsit un loc pentru diesel. Benzina motor au o capacitate de 2,0 și 2,5 cp Lor de putere, respectiv este egal cu 145 și 180 de cai putere. Motorul diesel de 2,2 litri este capabil să dezvolte o putere de 150 de litri, iar consumul mediu de combustibil este de 6,7 litri la o sută de kilometri parcurși.

Agresiv și dinamic crossover

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.