Masini Cadillac vor putea `comunica` cu semafoare

Concernul american General Motors a procedat la testarea sistemului informațional, în care o mașină și semaforul pot schimba unele date. Testarea s-a desfășurat de catre inginerii de la GM din Michigan, SUA, și el însuși funcțională a primit condiționată numele V21.

Rolul celui testat masina îndeplinea modelul Cadillac CTS. Transmiterea informațiilor s-a efectuat ca la semafor la mașină, cât și în sens invers. Și informații la светофору vor fi transmise de la un vehicul se apropie de intersecție, ci la mai multe. Astfel, se formează un fel de o anumită rețea.

Acest sistem funcționează prin protocolul DSRC și are capacitatea de a lua și de a da semnalul de sute și chiar mii de masini. Raza de acțiune a rețelei este de 300 de metri.

Mai întâi de toate, acesta este un nou sistem de "comunicare" a vehiculului și de a semaforului destinat pentru securitate și ordonată a traficului la intersecții. Vehiculul se apropie de intersecție cu un astfel de "inteligent" de semafor, primește informații despre cum, după un timp, masina direct se apropie, și care în acest moment se va aprinde un semnal. În acest caz mașina primește recomandarea de a accelera sau, dimpotrivă, încetini mișcarea. De asemenea, se referă și la mașini cu caracteristici pilot, cu toate acestea, în acest caz, computerul de sine stătător să aleagă modul de viteză.

În plus, vor fi transmise informațiile, în cazul în care un fel de masina, merge înainte cu câteva mașini, a făcut frînarea de urgență. De asemenea, trimite un mesaj despre starea drumului, de starea vremii și de urgență.

Inventatorii V21 susțin că nici un fel de date sensibile atunci când funcționează un astfel de sistem nu este trecut. Chiar dacă șoferul încalcă regulile de circulație și va trece intersecție pe semnalul roșu al semaforului.

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.