Natural de carbon și sateliții principala deosebire

Prima asociație cu un cuvânt de carbon - este ceva legat de chimie. Dacă încă puțin-și exercite memoria lor, ne putem aminti de substanțe cu conținut de carbon. Și, în general, acesta va fi răspunsul corect, dar, desigur, nu este completă. La urma urmei, compoziția și tehnologia de obținere a acestui material este destul de complexă și мудрены. Și în cele din urmă, sarcina noastră constă nu în pătrunderea adânc în materie, iar în câteva altă direcție - și dau seama de calitatile acestui material.

De carbon și tot felul de formule și de conectare la baza lui au găsit aplicarea pe scară largă în domeniul fabricării автоаксессуаров. Sale pot fi găsite în diferite forme și forme de producție de bunuri pentru tuning vehicul - funcțional de protecție a carterului motorului înainte, în cea mai mare măsură, decorative Ornamentle de la corp.

Cea mai mare demnitatea constă în cifre înalte de rezistență la mica greutatea produsului. Pentru iubitorii de fizica și сопромата precizăm că modulul de elasticitate unor materiale compozite ajunge la 50 - 60 Hpa, iar efortul la rupere - 5 hpa. Specialiștii nu vor minți, că este o performanță excelentă pentru conexiune, care pretinde la realizarea funcției de apărare. Iar dacă mai luăm în considerare faptul că ponderea conexiunilor de ordin de mărime mai mică decât la alte metale, se poate constata că, în acest sens, карбону nu are egal. Un alt avantaj este atractiv pentru ochi și plăcută la atingere structura de fibra de carbon, cunoscatori de care mulți dintre noastre de șoferi. Acest lucru, probabil, și se limitează la aspectele pozitive ale aplicării sale.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem și o serie de factori care vorbesc împotriva utilizării de fibra de carbon. El nu este рихтовке și eliminarea diferitelor defecte, la fel se decoloreaza la soare. Și dacă ultimul este ceva ce se poate face cu ajutorul vopsire detalii, atunci în primul caz, când semnificative din punct de deteriorare sau profunde deformare a produs, cel mai probabil, va trebui să înlocuiască. Și toate ar fi nimic, dar prețul lor este destul de palpabil pentru bugetul mediu de conaționalii noștri.

Ca o alternative naturala material de pe piata accesoriilor auto folosesc folie de carbon. Aplicarea de policlorură de vinil și alte acoperiri similare poate fi atribuit un astfel de film, mai degrabă, la квазикарбоновым. Tocmai pentru că ele sunt doar pe plan extern, se repetă structura de fibra de carbon, dar în nici un caz nu se poate compara cu el în caracteristicile noi și le-au numit în titlul articolului satelit. În general, putem doar saluta disponibilitatea la punctele de vânzare low-cost, ușor de a устанавливающегося și magnific de textura materialului. Ce să prefere - alegerea este doar pentru Tine.

Și totuși asuma curajul de a afirma că nu există sateliți sau sateliți nu sunt un substitut natural fibra de carbon. Și chiar dacă aspectul lor va fi, practic, nu se distinge, în sine conștientizarea faptului că pe mașina Dumneavoastră este în valoare prezenta și un astfel de material nobil, Te va face mult mai fericit, va da încredere și mândrie pentru Dumneavoastră "de fier prieten".

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.