Huse pentru oglinzi 2007-2009 (2 buc., inox) Audi A5 2007-2015

Numărul articolului: car0001
4.1/5 Voturi: 10
pret 216 RON
✅ În stoc
-
+

Caracteristici Huse pentru oglinzi 2007-2009 (2 buc., inox) pentru Audi A5 2007-2015

Data expediere: 06.02.2023
Producător: Carmos
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: car0001
Categoria de produse:

Comentarii Huse pentru oglinzi 2007-2009 (2 buc., inox) pentru Audi A5 2007-2015

Comentariul tău va fi primul
Lasă un comentariu la acest produs!

După cum ne-au dezvăluit odată pentru totdeauna autorii nemuritori din Vițelul de aur, „o mașină nu este un lux, ci un mijloc de transport”. Multe elemente de decor și design auto nu sunt doar accesorii de modă, decorațiuni unice pentru un prieten de fier cu patru roți, ci și elemente suplimentare de siguranță care protejează unele elemente ale caroseriei de deteriorare. De asemenea, husele cromate ale oglinzilor pentru Audi A5 (Audi) nu numai că creează un cadru spectaculos, dar le protejează și corpul de zgârieturi temporare, zgârieturi și așchii.

Accesoriile de tuning sunt realizate din oțel inoxidabil, care este rezistent la coroziune și nu se va păta pe vremea cea mai nefavorabilă și umedă. Instalarea suprapunerilor decorative și de protecție nu necesită abilități speciale ale unui maestru profesionist de tuning. Aceste produse sunt realizate strict după forma oglinzilor mașinii tale, ceea ce asigură o potrivire perfectă și o coincidență deplină a geometriei. De fapt, este mult mai ușor decât instalarea oglinzilor în sine. Principalul lucru este să nu uitați să degresați în prealabil locul de instalare (sunt atașați la o bandă adezivă specială care este inclusă în kit).

Puteți cumpăra huse oglinzi pentru Audi (Audi) A5 chiar acum, iar noi, la rândul nostru, vă garantăm livrare promptă și cele mai mici prețuri din Ucraina.

Există produse pentru tuning de la doi producători cunoscuți - CARMOS și OMSA .

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă