Garnitură de pe mâner (2 bucati, inox.) Audi TT 1999-2015

Numărul articolului: car2770uz
4.5/5 Voturi: 8
pret 104 RON
Produsele sunt disponibile din stoc sau la comandă 1-5 zile lucrătoare detalii la telefon. Livrarea se face prin urgent cargus
⛔ Stoc epuizat, la comandă 7-14 zile

Caracteristici Garnitură de pe mâner (2 bucati, inox.) pentru Audi TT 1999-2015

Data expediere: 11.08.2022
Producător: Carmos
Țara: Curcan
Material: Oțel inoxidabil
Tip de instalare: Adeziv de film
Numărul articolului: car2770uz
Categoria de produse: Accesorii cromTampoane pe mânere

Comentarii Garnitură de pe mâner (2 bucati, inox.) pentru Audi TT 1999-2015

Dacă doriți să lucrați în sistemul de dropshipping, b2b sau cumpara en-gros – du-te la secțiunea Informații pentru dealeri

Diferite pachete cromate pentru reglarea mașinilor sunt de mult populare printre adevărații șoferi. Deși unii șoferi, dimpotrivă, nu înțeleg la ce servesc. Prin urmare, vom încerca să clarificăm puțin acest lucru.

 

De ce avem nevoie de suprapuneri pentru mânerele ușilor?

În primul rând, desigur, pentru a decora exteriorul mașinii - astfel încât AUDI TT să iasă în evidență pe drum de alte mașini și să atragă priviri admirative.

În al doilea rând, pentru protecție. Manșoanele cromate sunt capabile să protejeze partea standard a mașinii împotriva deteriorărilor mecanice și a condițiilor de mediu nefavorabile.

Aceste elemente de reglare, desigur, nu înlocuiesc mânerele ușilor, ci se atașează pur și simplu deasupra lor. Sunt fabricate din oțel, care este complet necoroziv, iar deasupra lor sunt aplicate mai multe straturi de crom folosind o tehnologie specială care oferă o adâncime de luciu incredibilă. Instalarea se realizează folosind bandă față-verso inclusă în kit.

 

Și dacă doriți să cumpărați tampoane pentru pixuri pentru AUDI TT (Audi) la cel mai mic preț din Ucraina, atunci tocmai ați venit la pagina potrivită. Vă garantăm că nu veți găsi o ofertă mai bună nicăieri altundeva.

(Setul include 2 suprapuneri OMSA (Omsa), care sunt instalate pe ușile din față)

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Autentificare
Comanda de apel
Comandă