Cum de a alege xenon (биксенон) pentru o masina?

Instalarea xenon necesită calitative de abordare. Pe această temă ar trebui să se ocupe în centru, cu un certificat de la instalarea de echipamente suplimentare. La Kiev, Harkov, Odesa și alte городахтаких locuri - masa.

A înțelege acest lucru este foarte dificil. Dar vom încerca să clarifice. Amintiți-vă o regulă: "cel mai Bun xenon – full-time (numit "de fabrică").

După cum știți, faruri xenon este format din două părți: o lampă și a sursei de aprindere. În auto statelor de funcții комплектомиспользуются becuri Phillips sau Osram. Blocuri de aprindere a lămpilor de asemenea, de obicei, de fabricație germană: sau Hella sau Bosch (sunt încă Panasonic pentru piața japoneză).

Efectivul-xenon functioneaza perfect. Și, în plus, are masa de avantaje. Chiar de la putere bec Philips eliberează cea mai mare rata de 3200Лм, în timp ce coreene omologii strălucească тускнее - aproape 30%. Sunt de acord, diferenta colosala!

Germană bloc are rapid începerea în timp util, sprijină funcționarea lămpii la un nivel ridicat. În germană ксеноне cu excepția arde un bec de doi ani, în principal din fabrica cu xenon funcționează la nesfârșit, cu timpul, numai o lampă își pierd din putere (undeva peste patru ani). Fabrica de producătorul declară că o lampă cu xenon funcționează de aproape trei ori mai mult halogen: aproximativ 2000 de ore, față de 700 de ore.

Una dintre cele mai importante probleme, care trebuie să acorde o atenție deosebită - este temperatura de strălucire, pur și simplu, de culoare pe care el va străluci. Chiar și două mașini cu personalul kit, în picioare lângă, vor străluci un pic de culori diferite - totul depinde de optica. Lentilă, de exemplu, dă un pic de o nuanta de albastru. Iar lampa (peste tot unul și același lucru), cu o temperatură cât mai aproape de temperatura de soare 4300К - alb-galben. Întreg efectivul-xenon (cu excepția Arabe unite), care utilizează temperatura 5000К (alb pur lumina) - și, adesea, în măsura lumina, ca la Lexus LX, iese de pe linia de asamblare cu o gamă de culori 4300 Kelvin. O astfel de lumină nu servește numai mai mult, dar și de a face de conducere mai sigur, deoarece ziua de ochi văd mai bine și mai puțin obosit.

După cum arată practica, la unele masini se poate instala un xenon, dar pentru a realiza acest lucru poate fi extrem de rare, deoarece locul de debarcare lămpi de personal комплектабывает doar două tipuri - D2R (pentru нелинзованной optica) si D2S (pentru optica линзованной). Daca masina are un soclu Н7, atunci este posibil printr-un adaptor instala xenon original (ориджинал). Clientul primește echipamente de calitate premium, dar cel mai probabil, lumina nu va fi foarte mulțumit, deoarece distanța focală a statelor de bec s-a pierdut. D2 are o balon, și, se pare că lampa nu este în centrul atenției. Desigur, este negativ afectează grav reflectarea drumului.

Încă unul cu o demult comun opțiunea de instalare xenon - utilizați un adaptor de sub soclu H4 (este галогеновая двухнитевая bec cu incandescență). Atunci există un singur bec răspunde ca pentru orientul mijlociu, cât și în lumină distanță.

Desigur, există o opțiune pentru двухнитевых de becuri pentru far a rămas să funcționeze este coreene kituri биксеона (uneori scriu "bi-xenon"). Lampa în aceste kituri dispuse astfel încât în ea se află special de motor, care la momentul potrivit se deplasează la o lampă, astfel, de a schimba distanta focala. Astfel, lumina trece de la apropiat la îndepărtat.

Statele de personal ale оптикаработает altfel. În биксеноновой phare există un orb, care, atunci când este necesar de a face lumina mai mult sau mai puțin, adică o taie fluxul luminos.

Recent foarte la modă de a utiliza 5000-e bec. Și strălucească cool si arata elegant.

Coreene kituri биксенона (bi-xenon) de azi sunt foarte bune. Iar unele exemplare sunt de gând să japoneze запчастях.În cele din urmă avem solide argumente pro. Chiar din economii, în condițiile crizei actuale pentru prețul germană kit, puteți instala două coreene faruri xenon-kit: în orientul mijlociu de lumină și de ceață.

Iar xenon în туманках, în general, deschide noi întinderi înainte de șofer! Faruri xenon în PTF foarte puternic, se adaugă lumina, mai ales primul de 2-3 m de la bara de protecție. Da si acostament este mai bine luminat.

Coreenii chiar și în ceva depasit lor germani de concurenți. De exemplu, вблоках поджига. Există, de exemplu, xenon-blocuri nu este de 35 de ani, iar 50 de ваттные, care fac sa lucreze ксеноновую o lampă cu cea mai mare dăruire. Există двухблочные sisteme compuse dintr-o mare și-un mic bloc. Un bloc mare dă kick-tensiune de 25.000 de Volti, pentru a aprinde ксеноновую o lampă, iar al doilea susține-l în stare de funcționare de 35 de Wați. Și dimensiunile acestor blocuri sunt atât de mici încât pot fi instalate în locuri îndepărtate.

Multe firme sunt recoltate de la fabricile lor de astăzi, așa-numita "original" xenon. Este IPF, Panasonic&Phillips - toate acestea au bec Phillips, cap видоизменяют sub un anumit vehicul. Această procedură nu este ieftin, de aici și prețul mare al setului.

Contactați-ne și vă vom ajuta achiziționa dorit комплет pe Dumneavoastră auto

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.