Review actualizat sedan Citroen C-Elysee

După cea mai recentă actualizare berlina de origine franceza Citroen C-Elysee a devenit arata mult mai atractiv și oferă acceptabil de confort în timpul călătoriei. Având în vedere valoarea masinii, se poate spune că aceasta este una dintre cele mai bune oferte la acest moment pentru astfel de bani.

Conform producătorului, partea din fata Citroen C-Elysee a fost extinsă cu scopul de a atinge cele mai bune indicatori de aerodinamica si stabilitatea pe drum. Față de cap optica a primit led-uri, iar partea din spate are un efect de trei-dimensional. Exteriorul sedan a fost destul de moderne și de neuitat. Dimensiuni mașini de lungime constituie 4 423 mm, o lățime de 1 950 mm, inaltime 1 466 mm, iar ampatamentul este egal cu 2 650 mm, de Asemenea, demn de remarcat este suficient de mare clearance-ul, care va permite cu încredere pentru a depăși obstacolele. Stabilind suplimentare de căptușeală pentru praguri, din oțel inoxidabil, masina va primi o protecție suplimentară împotriva deteriorării.

În salon, în ciuda dimensiunilor corpului, foarte spatios si destul de confortabil. Plastic de calitate lasă de dorit, dar se potrivesc toate piesele la un nivel ridicat, prin urmare, în timpul călătoriei nici nu скрепит și nu de rupere. Scaunul este fabricat de înaltă calitate, dispune de numărul necesar de ajustare. Dar volanul în acest sens, întristează – nu există orizontală reglare. Pot fi menționate în compartimentul de bagaje – se bucură de mărimea lor, volumul este de 506 litri.

A apărut un sistem multimedia cu 7-inch touch screen, la care se poate conecta gadget mobil. În lista de echipamente se numără camera retrovizoare, parcări asistent, cruise-control, funcția de marginea de comunicare, sistem de navigare, etc.

Motor gama Citroen C-Elysee reprezentată de trei trenuri de rulare. Motoarele pe benzina au o capacitate de 1,2 sau 1,6 litri și o putere de 82 și 115 cai putere respectiv. Diesel de 1.6 litri arată o putere egală cu 92 cp Cutie de viteze are cinci viteze și modul mecanic de comutare, dar pentru o versiune mai puternica a solicitat, de asemenea, un 6-pas "automat". Consumul minim de combustibil, conform producătorului, este de 6 litri de benzină la o sută de km în regim urban, iar cea maximă de 10 cp, motor Diesel mai este lacom lui indicatori sunt: 4,9 litri în oraș, de 3,9 litri – pe pista.

Costul Citroen C-Elysee în acest moment în cele mai modeste complet este de puțin peste 10 mii de dolari, iar versiunea cea mai scumpă va costa aproximativ 15 de mii de dolari.

Articole și știri despre tuning si masini

Shipping to EU

En-gros și cu amănuntul

Propriul depozit

Cumpararea pe credit

CUMPĂRA ÎN RATE FĂRĂ O PLATĂ ÎN JOS

  • Plata inițială - 0%
  • Suma de achiziție de până la 50 000 grivne
  • Nici certificatelor cu privire la venituri - doar disponibilitatea de card Privatbank
  • Perioada de creditare de până la 2 ani.
  • Nici un fel de taxe ascunse.
  • Suma platita in plus pe lună la doar 2.9% din valoarea produsului

Cum de a cumpăra de tuning si accesorii auto de împrumut?

  • Alegeți produsul, prese "adaugă în coș" (valoarea de achiziție trebuie să fie nu mai puțin de 500 de grivne).
  • Înregistrați comanda, ca de obicei (dar alege forma de plata "Rate Privatbank").
  • În chestionar Privatbank, umplandu-numărul de card și alte date
  • Banca emite automat un împrumut. Dacă nu funcționează sau a fost refuzul, apoi formați un operator de Privatbank și ei de telefon în modul de a urla și o funcție de кредитирования. Și încercați din nou mai ращз

Dacă decizia este pozitivă, ne-am пересылаем produs de firma de transport "New Mail".

Autentificare

Comanda de apel

Întrebarea pe produs

RĂSPUNDEM LA ÎNTREBĂRI între orele 9.00-17.00, cu excepția zilelor de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ.